Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó srác vs jófiú?

Figyelt kérdés

Mer én jófiú vagyok és nem kellek egy lánynak se, állandóan kikosaraznak. :((((

Legyünk csak barátok meg egyéb lerázó szövegek, pedig állítólag nem vagyok annyira ronda, szóval nem értem mi lehet a baj.

Úgy is a külsőre mennek a lányok.

16F

2011. ápr. 13. 22:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%
Inkább rosszfiu :D:P
2011. ápr. 13. 22:08
 2/13 anonim ***** válasza:
55%
Annyira rosszul értelmezik ezt az egészet. Nem, a nők nem a bunkó férfiakra buknak, hanem a férfias, határozott, macsós pasikra.
2011. ápr. 13. 22:08
 3/13 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten utálom, hogy ha egy srác bunkó és ki vagyok attól, hogy mindenki bunkóan jön oda hozzám, meg hót beképzelten, jobban szeretem ha valaki csak kedvesen odajön hozzám. Szóval nem mindenki a bunkó fiúkra bukik!:)
2011. ápr. 13. 22:14
 4/13 anonim ***** válasza:
48%

Egyik sem. A férfitársadalom sok tagja amúgy sem ebből a két kategóriából kerül ki.

Vajon a határozott, magabiztos, vagány pasikat vajon miért nem említetted?

2011. ápr. 13. 22:16
 5/13 anonim ***** válasza:
Legyen jófiú, de ne a tipikus stréber fajta!!:D
2011. ápr. 13. 22:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A probléma abból adódik, hogy egy kedves jó érzésű 16 éves srác, aki valószínűleg tisztában van a hibáival, nem lesz sem vagány, sem macsó sem magabiztos...

miért is lenne? Hiszen még fejlődik, tanul, gondolom én, jó esetben. Nincs ezzel gond, inkább a lányok elvárásaival. Kész férfit akarnak, holott még ők is messze vannak a nőtől. Azért magabiztos nyugodtan lehetsz, nem veled van a baj. Csak tedd a dolgod, tanulj a hibáidból, de az elveidet ne add fel soha!

2011. ápr. 13. 22:29
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Legyen talpraesett, és magabiztos kisugárzású, okos. Az én barátom füvezik, koncertre jár, van egy odamondós stílusa, ergó sokan hívják "rosszfiúnak". De emellett neki vannak a legjobb jegyei az osztályában. Életrevaló, de meg van az esze. A tesóm nagyon okos srác szintén, amolyan művészlélek, de irtó tutyimutyi, ezért sosincs senkije. Pszichológiailag bizonyított, hogy a nők a domináns férfiakhoz vonzódnak. Maradj meg kedves fiúnak, de tudd megvédeni magad, főnyeremény leszel! Ha egy srác tapló, előbb-utóbb úgyis kiesik a rostán.
2011. ápr. 13. 22:33
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom pontosan milyen vagy, de lehet hogy a jófiú csak annyit jelent hogy béna, szégyenlős, félős, csúnya, de a kettő nem ugyanaz.
2011. ápr. 13. 23:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

22f vagyok meg nem volt baratnom es en a kedves kategoriaba tartozom

-es igaz nem vagyok mindig magabiztos de ahanyszor az vagyok es a legtobbet remelem es esetleg ra veszem magamat , hhogy odamenjek valakihez beszelni ( csak szimplna eszelgetni vele ) akkor fogja magat es arroeb megy vagy elfordul....hat milyen dolog ez na ilyenkor a kokorszakba zuhanok vissza magabiztossag teren

2011. ápr. 13. 23:31
 10/13 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést naponta kb 30-szor teszik fel. A sok ribanc úgyis azt mondja, hogy ő nem bukik a tahókra, de a valóság ennek az ellenkezőjét mutatja.

Amúgy meg a férfiasságot és a határozottságot ne keverjük már össze a bunkósággal!

2011. ápr. 14. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!