Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó srác vs jófiú?
Mer én jófiú vagyok és nem kellek egy lánynak se, állandóan kikosaraznak. :((((
Legyünk csak barátok meg egyéb lerázó szövegek, pedig állítólag nem vagyok annyira ronda, szóval nem értem mi lehet a baj.
Úgy is a külsőre mennek a lányok.
16F
Egyik sem. A férfitársadalom sok tagja amúgy sem ebből a két kategóriából kerül ki.
Vajon a határozott, magabiztos, vagány pasikat vajon miért nem említetted?
A probléma abból adódik, hogy egy kedves jó érzésű 16 éves srác, aki valószínűleg tisztában van a hibáival, nem lesz sem vagány, sem macsó sem magabiztos...
miért is lenne? Hiszen még fejlődik, tanul, gondolom én, jó esetben. Nincs ezzel gond, inkább a lányok elvárásaival. Kész férfit akarnak, holott még ők is messze vannak a nőtől. Azért magabiztos nyugodtan lehetsz, nem veled van a baj. Csak tedd a dolgod, tanulj a hibáidból, de az elveidet ne add fel soha!
22f vagyok meg nem volt baratnom es en a kedves kategoriaba tartozom
-es igaz nem vagyok mindig magabiztos de ahanyszor az vagyok es a legtobbet remelem es esetleg ra veszem magamat , hhogy odamenjek valakihez beszelni ( csak szimplna eszelgetni vele ) akkor fogja magat es arroeb megy vagy elfordul....hat milyen dolog ez na ilyenkor a kokorszakba zuhanok vissza magabiztossag teren
Ezt a kérdést naponta kb 30-szor teszik fel. A sok ribanc úgyis azt mondja, hogy ő nem bukik a tahókra, de a valóság ennek az ellenkezőjét mutatja.
Amúgy meg a férfiasságot és a határozottságot ne keverjük már össze a bunkósággal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!