Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek már megnyugothatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek már megnyugothatok?

Figyelt kérdés
Olyan problémám volna,hogy párom és én koztem nemolyan rég elég nagy gondok voltak!Mikor osszejottunk,olyan volt mint egy mese!Sose voltam ilyen boldog és senki nemtudott ennyire boldoggá tenni mint o!De aztán jott a gond!Elmondta nekem kiontotte a szivet,hogy o mar nemugy erez irantam ahogy kene!Osszeomlottam,de eros vagyok es tartom magam!!Mondtam neki,hogy nyugottan elmehet,en nemakarok a boldogsaga utjaba allni!O maradt!Annyit mondott probaljuk meg meg,hatha ez valtozik!Azt hozza teszem nagyon jol megvagyunk,megertsuk egymast,nemveszekszunk!Nemis mondta,hogy szeretlek,igaz nagyon aranyos,kedves volt velem!De en lattam,rajta,hogy valamit erez,de nemtudom mi a baj!!3hete valami megvaltozzot!Ujra hallom,hogy szeretlek,irja is egyszoval a tenyeren hordoz!Tobbet akar latni,velem lenni!Annyit mondott,atgondolt mindent es hulye volt!Hihetek neki??Tenyleg szeret??Ja meg annyit,hogy volt egy csaj ismerose aki nemvolt szinpatikus,de azt is megtudtam,hogy nem ok nelkul!Na ot is torolte minden honnet elottem,de nem en kertem ra!!!Szoval velemenyetek???Akkor helyre jottunk??Kerlek csak normalis valaszokat es csak oszinten!!Elore is koszonom!!Ja en 24 a párom 30éves!
2011. júl. 18. 19:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Mennyi felkiáltójel!
2011. júl. 18. 19:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat,de en ezt szeretem!!!
2011. júl. 18. 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Semmi baj!!!
2011. júl. 18. 19:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Eh... valami nincs rendben ha ilyen kérdést teszel fel, nemgondolod?!!!!
2011. júl. 18. 19:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Nemazert kerdeztem,hogy most valami gond volna!Sajnos en ilyen felos vagyok,es sajnos en meg nemtudom mi az a komoly kapcsolat!Szamomra o az elso!Engem mindig csak kihasznaltak!De o nem!Es nekem fura ez az erzes!Remelem megerted most mar,h miert kerdem!En tenyleg szeretem ot!!
2011. júl. 18. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:
!!
2011. júl. 18. 19:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Jaj ha unatkozol akkor letszi massal jo!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 18. 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Okszi!! Szia!!
2011. júl. 18. 19:59
 9/9 anonim válasza:

Kéne tudni, hogy mennyi ideje vagytok együtt?

És hogy mi válthatta ki belőle ezt az érzést!?

2011. júl. 18. 20:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!