Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi a 21 század...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a 21 század csajozási szokásai?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy kell egy nő közelébe férkőzni, mivel szólítsam le, és egyáltalán hogyan kell a nőt felszedi? Itt főként az egyéni tapasztalatokra lennék kínáncsi nem internetes vackokra.
2011. júl. 15. 17:09
1 2 3 4 5 6
 21/52 k4lm0p1r1n ***** válasza:

"Jól kell kinézned, továbbá legyen sok pénzed! Az érzelmek abszolút nem számítanak..."

sajnos egyet kell értenem. a mai világban a nők 75%-a erre van ráállva. keress valakit a maradék 25%ból és küzdj meg érte. ha kedves vagy és becsületes az már fél siker.

2011. júl. 15. 17:36
 22/52 anonim ***** válasza:

"A kisugárzás,a kedvesség,az őszinteség és a humor nagyon fontos."

"A valóság: kisugárzás mint olyan nem létezik, a kedvesség és az őszinteség inkább hátrány nektek, a humor pedig nem tudja kompenzálni a ronda külsőt."

Te nő válaszoló vagy, vagy férfi? Nem mindegy!

2011. júl. 15. 17:37
 23/52 anonim ***** válasza:
0%
Férfi vagyok, a nők ezt nem vallják be, talán még maguknak se :)
2011. júl. 15. 17:46
 24/52 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az ízlése.Nekem pl kifejezetten nem jönnek be a kigyúrt izomagyak,akik a divatlapból jöttek ki,és villognak a luxusautóval meg a pénzzel.Én a hús vér férfiakat szeretem,és hiába néz ki jól valaki,ha nem tetszenek a belső tulajdonságai,akkor felejtős.
2011. júl. 15. 17:51
 25/52 anonim ***** válasza:
Viszont ha külsőre tetszik vki, akkor belsőre is szépnek látjátok, szal nincs olyan, h nem tetszenek a belső tulajdonságai.
2011. júl. 15. 17:59
 26/52 anonim ***** válasza:

Én elég válogatós vagyok és külön tudom választani a külső és belső tulajdonságokat.Ha jól néz ki a egy pasi,de nagyképű,faragatlan bunkó,akkor biztos nem kell.

Inkább jönnék össze olyannal,aki nem néz ki olyan jól,de ha látom,hogy udvarias,odaadó,és úgy bánik velem,mint egy hercegnővel. Kihaló félben vannak azok a romantikus,figyelmes pasik,akikre a nőknek szükségük van.

2011. júl. 15. 18:03
 27/52 anonim ***** válasza:

Ez kb szerintem úgy van,mint nálatok...szépek a plázacicák,de háztartásvezetésre,gyereknevelésre,főzésre alkalmatlanok.

De egy átlagos vagy átlag alatti kinézetű lányok sokkal jobban tudnak szeretni,odaadóbbak,családcentrikusabbak,jól végzik az otthoni munkákat is.Úgyhogy szerintem el kéne gondolkodni,hova érdemes befektetni....

2011. júl. 15. 18:06
 28/52 anonim ***** válasza:

Amit utoljára írtál, azzal egyetértek. Úgy vagyok a plázacicákkal, mint a zsiráffal: szívesen elnézegetem őket, de otthonra nem kellenének :)

A többi viszont nem igaz, csak ti nők gondoljátok így. A valóságban mind külső alapján választotok párt.

2011. júl. 15. 18:27
 29/52 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts!Ha csak nem látsz bele minden nő fejébe...
2011. júl. 15. 18:29
 30/52 anonim ***** válasza:
Épp elég nőnél próbálkoztam már ahhoz, h biztos legyek benne, h minden nő ilyen. Jó páran mondták már azt is, h nekik a belső számít, aztán mégis a külsőm miatt nem kellettem nekik.
2011. júl. 15. 18:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!