Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a 21 század csajozási szokásai?
"Jól kell kinézned, továbbá legyen sok pénzed! Az érzelmek abszolút nem számítanak..."
sajnos egyet kell értenem. a mai világban a nők 75%-a erre van ráállva. keress valakit a maradék 25%ból és küzdj meg érte. ha kedves vagy és becsületes az már fél siker.
"A kisugárzás,a kedvesség,az őszinteség és a humor nagyon fontos."
"A valóság: kisugárzás mint olyan nem létezik, a kedvesség és az őszinteség inkább hátrány nektek, a humor pedig nem tudja kompenzálni a ronda külsőt."
Te nő válaszoló vagy, vagy férfi? Nem mindegy!
Én elég válogatós vagyok és külön tudom választani a külső és belső tulajdonságokat.Ha jól néz ki a egy pasi,de nagyképű,faragatlan bunkó,akkor biztos nem kell.
Inkább jönnék össze olyannal,aki nem néz ki olyan jól,de ha látom,hogy udvarias,odaadó,és úgy bánik velem,mint egy hercegnővel. Kihaló félben vannak azok a romantikus,figyelmes pasik,akikre a nőknek szükségük van.
Ez kb szerintem úgy van,mint nálatok...szépek a plázacicák,de háztartásvezetésre,gyereknevelésre,főzésre alkalmatlanok.
De egy átlagos vagy átlag alatti kinézetű lányok sokkal jobban tudnak szeretni,odaadóbbak,családcentrikusabbak,jól végzik az otthoni munkákat is.Úgyhogy szerintem el kéne gondolkodni,hova érdemes befektetni....
Amit utoljára írtál, azzal egyetértek. Úgy vagyok a plázacicákkal, mint a zsiráffal: szívesen elnézegetem őket, de otthonra nem kellenének :)
A többi viszont nem igaz, csak ti nők gondoljátok így. A valóságban mind külső alapján választotok párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!