Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a 21 század csajozási szokásai?
A lényeg a KÜLSŐ! Ha az nem jön be a csajnak, akkor buktad, és egyedül maradsz!
2011. júl. 15. 17:18
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:16
A legrondább embereknek is meg van a párjuk.
Nem lehet,hogy túl magasra teszed a lécet?
2011. júl. 15. 17:19
Hülyeség!Én jóképű vagyok,pénzem is van,mégsem tudtam régen sok csajjal összejönni mert b@lfasz voltam,féltem a nőktöl és szürke egér voltam!:D számít a külső,nagyon is,de mit sem ér ha nincs semmi vonzó a személyiségedben.Tedd meg a legtöbbet hogy kihozd a külsődből,utána már csak leszólítani kell a nőket,lehetőleg minél többet.Majdnem mind1 mit mondasz "Aranyosnak találtalak,és ide kellett jönnöm hozzád",Szia!Jófej vagy?:D,Szia!stb.Tök mind1 mit mondasz,a lényeg minél több nőt leszólíts,mert annál jobban fogsz fejlődni,+ne érdekeljen a végeredmény,csak ÉREZD JÓL MAGAD!
2011. júl. 15. 17:20
"A legrondább embereknek is meg van a párjuk.
Nem lehet,hogy túl magasra teszed a lécet?"
Bár igazad lenne!!! De az a nagy helyzet, hogy még a csúnyácskább lányok is elhajtanak, jó, nem dicsekvésből írom, de ez egy névtelen oldal, úgyse derül ki, ki vagyok...
2011. júl. 15. 17:21
15/52 A kérdező kommentje:
20 éves fiú vagyok. (az egyik válaszoló kérdésére válaszolva) egyébként pedig köszönöm a gyors válaszokat továbbra is várom
Az sajnos tök mindegy, hány éves vagy, minden korban ugyanaz számít...
2011. júl. 15. 17:29
17:19 A legrondább nőknek lehet h megvan a párjuk, de ronda férfit én még nem láttam bnővel.
Nem tudom,hogy néztek ki,de nem kell feladni pár csalódás után.Mindenkinek meg van a párja.A kisugárzás,a kedvesség,az őszinteség és a humor nagyon fontos.Olyan pasikat láttam szép lányokkal,hogy hihetetlen.Nem minden csaj fog a külsőségekre menni.És különben is,van olyan,hogy másik hibája lesz vonzó számunkra.
"17:19 A legrondább nőknek lehet h megvan a párjuk, de ronda férfit én még nem láttam bnővel."
Végre valaki osztja a véleményem!
2011. júl. 15. 17:32
"A kisugárzás,a kedvesség,az őszinteség és a humor nagyon fontos."
A valóság: kisugárzás mint olyan nem létezik, a kedvesség és az őszinteség inkább hátrány nektek, a humor pedig nem tudja kompenzálni a ronda külsőt.
2011. júl. 15. 17:34
Kapcsolódó kérdések: