Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után egyből egy másik kapcsolatba? Mi a véleményed?
A helyzet hogy a párommal 4 éve vagyunk együtt és hát nem túl jó a viszonyunk mostanában!Jól el beszélgetünk de ezenkívül semmi,szex sem valami túl rózsás mostanság és rá kellett jönnöm 4 év után hogy talán a céljaink sem meg egyezőek!Voltak már próbálkozások szakítás ügyileg de mindig újra összejöttünk,de hogy miért azt magam sem tudom!
Úgy érzem nem szeret már de viszont elvárja hogy én fussak utána és ezt nem is értem,nem tudom hova tenni!
A helyzet az hogy megismerkedtem egy lánnyal,de semmi nem volt köztünk csak beszélgetni szoktunk és nagyon megértjük egymást,de ugyanakkor a vonzalom is meg van azért!
Nem tudom mit csináljak mert ez a lány a semmiből került bele az életemben és még ki kerülni sem tudtam volna,de annyi kedvességet kaptam tőle a 3 hónap alatt,amennyit a páromtól 4 év alatt sem...
Teljesen össze vagyok zavarodva és nem tudom hogy ez csak egy fellángolás lehet vagy csak egy rossz kapcsolatból a másikba menekvés?!Nem tudom!Ugyanakkor ezt a lányt sem szeretném kirakni az életemből,mert nem tudhatom lehet hogy ő lesz számomra az igazi!?
Eléggé egy hullámhosszon vagyunk és a célok is meg egyeznek de nem tudom hogy jó ötlete egyből bele ugrani egy másik kapcsolatban!Fontos ő nekem és nem szeretném el veszíteni szem elől,de ugyanakkor félek ha bele megyek egyből ebbe a kapcsolatba akkor nem biztos hogy jó lesz...
Mit tennétek ti ebbe a helyzetbe??
De az új lány tud arról hogy most van kapcsolatod?
Egyébként meg aki kérdezte,hogy hogy oldaható meg heti többször 5-6 óra...én irtam választ a 3.oldalon fenn.
Semmi szervezés nélkül beszélgettünk ennyit napi szintenaz exem amig volt meleg vacsi,tett rá magasról hogy hol vagyok,illetve sokszor volt az anyukájáéknál,olyankor még ő mondta hogy ne keressem csak ha fontos (aki erre azt irná h akkor csalt meg,annak: vezetékesen hivtam,és oda nőt vinni nem lehet)
Csöbörből vödörbe...
A 4évest kihasználod, ez tény.
Ha hiányzik valami, akkor mért nem beszélsz vele? Ha úgy érzed mások a céljai, mért nem kérdezed meg, hogy mik a céljai..? Szóval némi egyeztetés nem ártott volna időben.
És ha már annyira elcsábított a 3hónapos boszorka, akkor mért vagy ennyire gyáva alak, hogy nem mersz szakítani a másikkal?
Mégiscsak jó vele, a következőben meg még nem vagy biztos? Gusztustalan vagy attól függetlenül, hogy nem volt top az eddigi kapcsolat. Na most hirtelen fordult rosszra, haha.
Szerintem fogalmad sincs a céljaidról. Csak egy kapcsolatfüggő óvodás vagy.
Szerintem tedd azt, hogy linkeled a kérdésed a 4 éveses csajnak, itt az ideje, hogy megtudja az igazságot. Legalább ennyi legyen benned.
Gondolom inkább azt játszanád, hogy ő dobjon, mi? Hát szerencsétlen egy alak vagy!
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:52
Pfff te szánalom vagy!Ki játszik?
Én nem játszom ha nem egy nehéz döntés ennyi...
Nem játszok senkivel mert az nem az én műfajom,egyszerűen nem tudom mi tévő legyek.
Amúgy a 3 hónapos boszorkával semmi nem történt még eddig,csak beszélgetünk.Még puszit sem adtam neki.
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:52
Kapcsolat függő óvodás??:)Röhögnöm kell rajtad!
Mivel az ember társas lény és nem egy remete ezért keresi számára az ideális párt akivel boldog lehet és közös a cél!
Mivel jobb az amikor valaki egy szánalmas karrierista szingliként éli a nyomorult minden napjait.
Inkább vagyok egy szánalmas óvodás kapcsolatfüggő vagy nevezd aminek akarod,mint egy gátlástalan karrierista szingli nyomoronc!!
Téged meg legszívesebben jól szájba vernélek!
Hogy jössz te ahhoz te szerencsétlen hogy itt ítélkezz felettem?
Még is mit képzelsz magadról ki vagy te te nyomorult?
Nem is ismersz és itt ítélkezel te szánalmas féreg nyúlvány!!
Szia!
Szerintem ami biztos: lépj ki a 4 éves kapcsolatodból. Már nem szereted őt, ez egyértelmű, ha változna is, az is csak ideig- óráig tartana, nem érdemes vele semmit folytatni, főleg ha ez az állapot már régóta tart. Ne félj az egyedülléttől, ha ne adj isten, nem jön össze az új lánnyal sem, majd összejön egy harmadikkal. Add meg az esélyt magadnak a valódi boldogságra, és szállj ki a rossz kapcsolatból, a többi majd alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!