Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után egyből egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után egyből egy másik kapcsolatba? Mi a véleményed?

Figyelt kérdés

A helyzet hogy a párommal 4 éve vagyunk együtt és hát nem túl jó a viszonyunk mostanában!Jól el beszélgetünk de ezenkívül semmi,szex sem valami túl rózsás mostanság és rá kellett jönnöm 4 év után hogy talán a céljaink sem meg egyezőek!Voltak már próbálkozások szakítás ügyileg de mindig újra összejöttünk,de hogy miért azt magam sem tudom!

Úgy érzem nem szeret már de viszont elvárja hogy én fussak utána és ezt nem is értem,nem tudom hova tenni!

A helyzet az hogy megismerkedtem egy lánnyal,de semmi nem volt köztünk csak beszélgetni szoktunk és nagyon megértjük egymást,de ugyanakkor a vonzalom is meg van azért!

Nem tudom mit csináljak mert ez a lány a semmiből került bele az életemben és még ki kerülni sem tudtam volna,de annyi kedvességet kaptam tőle a 3 hónap alatt,amennyit a páromtól 4 év alatt sem...

Teljesen össze vagyok zavarodva és nem tudom hogy ez csak egy fellángolás lehet vagy csak egy rossz kapcsolatból a másikba menekvés?!Nem tudom!Ugyanakkor ezt a lányt sem szeretném kirakni az életemből,mert nem tudhatom lehet hogy ő lesz számomra az igazi!?

Eléggé egy hullámhosszon vagyunk és a célok is meg egyeznek de nem tudom hogy jó ötlete egyből bele ugrani egy másik kapcsolatban!Fontos ő nekem és nem szeretném el veszíteni szem elől,de ugyanakkor félek ha bele megyek egyből ebbe a kapcsolatba akkor nem biztos hogy jó lesz...

Mit tennétek ti ebbe a helyzetbe??

2011. júl. 12. 22:55
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

De ha te is komolyabb dolognak tartod ezt az új lányt 3 hónapja, akkor miért nem mondod a barátnődnek, hogy vége, vagy csak egyáltalán beszéld meg vele, hogy valami nem 100 köztetek. Az is lehet, hogy érzi rajtad, hogy valami van veled, nem olyan vagy mint rég, bár én vén róka vagyok.

Viszont nekem is úgy tűnik, hogy belezúgtál az új lányba, és ha te is így érzed, akkor ne hagyd, hogy kicsússzon!!!

2011. júl. 13. 00:05
 22/40 anonim ***** válasza:
Jah és elég vaksi lehet a barátnőd, ha nem tud róla, hogy 5-6 órákat beszélgetsz, meg talizol egy másik lánnyal jó ideje.Szóval lehet, hogy sejti és ezért nem olyan mondjuk a szex.
2011. júl. 13. 00:16
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég...ugy ahogy van irhattam volna az egészet én is,csak nálunk én vagyok a nő,és 2 hónap a 3 helyett...

De minden egyéb stimmel...

Én eljutottam arra a pontra hogy szakitottam,bár még lezárva nincs 100%-ig,most jött rá hogy tényleg elveszit,adtam egy utolsó utáni esélyt a dolognak.

A másik,új férfival nagyon egy hullámhosszon vagyunk,órákat beszélgetünk át,hol beülve valahova hol neten,de napközben is más okból kifolyólag összefutunk.

Annyival jobb helyzetben vagyok,hogy ő tudja hogy mi zajlik le most,átbeszéltük,időt kértem lezárni magamban hogy mi is van.Rossz,mert látom hogy mit érez,de nem tudok neki se mit igérni.

Nagyon bizalmas beszélgetéseken kivül semmi nem volt,(bár néha olyan intenziv a kivánás is hogy ha lottó 5-ös és az érintés között kellene választani,utóbbi lenne a nyerő),tehát elvileg nem megcsalás.

Gyakorltilag meg...ok,fizikalilag semmi,de érzelmileg...DE vivodom,4 év csak 4 év,még ha az utóbbi időben rossz időszakot is rossz időszak követett

Ha szeretnél beszélgetni,irj privit,kiváncsi vagyok egy ugyanolyan helyzetben levő gondolataira,hátha segit előrébbjutni

N

2011. júl. 13. 00:18
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

Mindnek előtt: a mostani kapcsolatod 4 éves. Ami azt jelenti, hogy összeillő pár vagytok, hiszen sokkal hamarabb szétmentetek volna. Én javasolnám azért azt, hogy próbáljatok beszélgetni, feldobni a kapcsolatot, keress rá a neten Fireproof c filmre és a Merj szeretni c. könyvre.

[link]

Ha végzetesen nem megy, akkor semmiképpen ne ess abba a hibába, hogy az új jelölttel kitárgyalod a mostani kapcsolatod gondjait. Bizalmatlanságot fogsz benne ébreszteni tudat alatt.

Ha csak társfüggőség és a magány miatti félelem motivál, úgy ne "költözködj" bele egy komoly kapcsolatba. De ha úgy érzed, hogy igazi vonzalom is van, és tényleg nagyon szereted ezt a mostani lányt és viszont, akkor meg ne hagyd elmenni a lehetőséget.

2011. júl. 13. 08:27
 25/40 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egy majdnem 6 éves kapcsolatból léptem át a mostaniba. Neten ismerkedtünk meg, hónapokig csak ott beszélgettünk, miközben még megvolt az akkori párom. Az "új" döbbentett rá arra, hogy már csak megszokás van a kapcsolatomban, legalábbis a részemről. Szakítottunk, de aztán adtunk még egy esélyt a dolognak, de mindössze egy hétig húztuk, aztán végleg vége lett. Rá két hétre hivatalosan is elkezdtünk járni a mostani párommal. Aztán szerelem lett belőle, ami már lassan 3 éve tart.

Igazából már el voltam hanyagolva a régi kapcsolatomban, és Ő pedig jött váratlanul, hirtelen és udvarolt, megértette, hogy van egy párom és nem akarok tőle semmit (eleinte), türelemmel volt hozzám. Még tanácsokat is adott, hogy mondjam el akkori páromnak, hogy megismerkedtem valakivel, ráadásul, még fel is ajánlotta, hogy kiszáll a képből és hozzuk rendbe a kapcsolatunkat, de persze ezt én nem hagytam (mármint, hogy kiszálljon), és milyen jól döntöttem. :-) Igaz, nagyon nehéz volt eleinte, az ex miatt is (még járkált utánam egy ideig), és a családom miatt is (ellenezték a jelenlegi kapcsolatomat). De már megbékélt mindenki, legalábbis remélem. :-D Sok erő kell ahhoz, hogy valaki meg merje lépni ezt.

Jah, és mikor elkezdtünk találkozgatni a párom mellett (beszélgettünk, ismerkedtünk, csók volt csak egyszer semmi több), egyáltalán nem éreztem lelkiismeretfurdalást, bűntudatot, és ez számomra azt jelentette, hogy már tényleg nem vagyok szerelmes, és ez vmilyen szinten megnyugtatott.

Kívánok Neked erőt, akárhogyan is döntesz!

24/Nő

2011. júl. 13. 09:27
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
"Ha két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, akkor nem szerettél volna bele a másikba." Remélem érted.:)
2011. júl. 13. 11:00
 27/40 anonim ***** válasza:

Anikó!

De hogyan tudod kivitelezni, hogy napi 5-6 órát beszélsz vele? A párod hol avn olyankor? :)

2011. júl. 13. 20:40
 28/40 A kérdező kommentje:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:40

Dolgozik...

Nem mindig annyi,valamikor csak 2-3 óra.

2011. júl. 13. 20:59
 29/40 anonim ***** válasza:

Anikó!

Csak szerintem hamar kellene dönteni, mert pl, ha én lennék az új lány helyében és megtudnám, hogy valakid, azt gondolnám szórakoztál, így nem bíznék többé benned.

2011. júl. 13. 21:11
 30/40 A kérdező kommentje:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:11

Tudom hogy nem várhatok sokáig.....

2011. júl. 13. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!