Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Sz@rul érzem magam ebbe a kapcsolatba, de nem megy a
szakítás. Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
1,5 éve húzódik az egész sztori. összejöttem valakivel akivel talán már az első randin tudtam hogy nem kéne. sodródtam az árral és járni kezdtünk. az első hónap után szakítottam, de felkeresett utána, aztán kibékültünk. mindig az hittem hogy az újrakezdésnél valami változni fog, de soha nem változott semmi. ez kb. 1,5 év alatt vagy 6-7x megtörtént. feszült vagyok és nem tudom magam elengedni ebben az kapcsolatban, de szakítani sem bírok vele úgy hogy ne kezdődjön megint az elejéről az egész. mit csináljak? úgy érzem már belehülyülök az egészbe! ő a maga módján rendes, eddig benne kerestem a hibát hogy ilyen meg olyan, de rájöttem annyi az egész hogy nem szeretem, csak megszoktam és jó érzés hogy odabújik néha, de ennyi.
Ami még megnehezíti az elválást hogy egy környéken lakok vele és majdhogynem mindennap láthatom.
21L
2011. szept. 8. 10:50
1/9 anonim válasza:
Szakits, de most igazán. Ha keres téged akkor ne vedd fel a telefont, ha meg látod a környéken, akkor a köszönésen kivül ne állj le vele beszélgetni.
2011. szept. 8. 10:53
2/9 anonim válasza:
Nem tudom, de most innen vàrod, hogy ràvegyünk megszakitsd vele a kapcsolatot. Könyörgöm, ha nem szereted végy erõt magadon és szakits vele. Magadra gondoljàl, mert ez lelkileg is megterhelõ lehet neked.
2011. szept. 8. 10:53
3/9 anonim válasza:
Most fejezd be határozottan, ne járt úgy mint én, 9 évig húztunk egy ilyen kapcsolatot, teljesen feleslegesen, csak egymás idejét raboltuk. Már lezártam, de nem tudom megbocsájtani maganak hogy nem tettem meg előbb.
2011. szept. 8. 10:55
4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit várok. egyszerűen csak leírtam hátha járt már valaki hasonló cipőben, esetleg tud vmi okos tanácsot adni.
2011. szept. 8. 10:55
5/9 anonim válasza:
Szerintem te is jól tudod a választ. Tudom, hogy nehéz, én is így vagyok. 2,5 éves kapcsolatban 4-5 szakítás, majd megint vele.
Az első 1 év jó volt,de utána már csak azért voltam vele, mert nincs senkim, és kellett a tudat, hogy szeretnek. Most 1 hete talán végre, végleg szakítottunk. Ez már nem mehetett így tovább.
2011. szept. 8. 10:58
6/9 anonim válasza:
Én is voltam már se vele-se nélküle kapcsolatban ,de akivel már az elején éreztem, hogy nem egymásnak lettünk teremtve, arra nem pazaroltam másfél évet...Szóval mielőtt szakíts, és hidd el, hogy jobb lesz utána. Még ha pár hónapig egyedül is maradsz, sokkal jobb lesz majd ha talász egy olyan srácok, aki NO1. majd fogod magad szidni, h miért nem léptél hamarabb. Kár húzni, ez már jó nem lesz.
2011. szept. 8. 11:00
7/9 anonim válasza:
Rendes, aranyos, meg kedves, de semmi több... Tudom milyen ez. Gondolom félsz attól is, hogy megsajnálod, ez benne van a pakliban. Ez nem szól semmi másról, csak végy erőt magadon, és szakíts! Legyél okos! Szakítás közben gondolj arra, mióta szenvedsz, jobb lesz így, meg azokat amiket ide is leírtál! Fog az menni! állj elé még ma!
2011. szept. 8. 11:09
8/9 anonim válasza:
Mi miatt szakítottál vele általában ?
2011. szept. 8. 12:37
9/9 anonim válasza:
Teljesen ugyanebben a helyzetben voltam. Én is voltam, hogy belementem a kapcsolatba, mert rendes és aranyos volt a srác, de már az első randin éreztem, hogy lehet ezt mégse kéne, mert sajnos nem jött a plusz érzés. Én 10 hónapig bírtam ezt, én is szakítottam 1 illetve 6 hónap után, hogy sajnos nem megy részemről a dolog, de a srác annyira belehülyült és könyörgött, hogy megszántam és folytattam. Aztán az utolsó hetekben éreztem azt, hogy egyszerűen megkattanok, már szabályosan belebetegedtem fizikailag, állandóan nőgyógyászati bajaim voltak meg fejgörcseim. Aztán végleg szakítottam és életem legjobb döntése volt, persze sajnos a srác kikészült nagyon. Áldom az eszem, hogy sikerült kiszállnom, mert ha egy kicsivel is gyengébb lettem volna, ma már házasságban élnénk és ebbe belegondolni is rossz. Mindenképp szállj ki te is ebből, mert be fogsz dilizni és ő is jobbat érdemel. Mára már nagyon bánom, hogy nem voltam akkor elég határozott. Azóta ha azt érzem egy srácnál, hogy nem jön az a bizonyos plusz érzés már az elején, nem megyek bele a kapcsolatba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!