Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után egyből egy másik kapcsolatba? Mi a véleményed?
A helyzet hogy a párommal 4 éve vagyunk együtt és hát nem túl jó a viszonyunk mostanában!Jól el beszélgetünk de ezenkívül semmi,szex sem valami túl rózsás mostanság és rá kellett jönnöm 4 év után hogy talán a céljaink sem meg egyezőek!Voltak már próbálkozások szakítás ügyileg de mindig újra összejöttünk,de hogy miért azt magam sem tudom!
Úgy érzem nem szeret már de viszont elvárja hogy én fussak utána és ezt nem is értem,nem tudom hova tenni!
A helyzet az hogy megismerkedtem egy lánnyal,de semmi nem volt köztünk csak beszélgetni szoktunk és nagyon megértjük egymást,de ugyanakkor a vonzalom is meg van azért!
Nem tudom mit csináljak mert ez a lány a semmiből került bele az életemben és még ki kerülni sem tudtam volna,de annyi kedvességet kaptam tőle a 3 hónap alatt,amennyit a páromtól 4 év alatt sem...
Teljesen össze vagyok zavarodva és nem tudom hogy ez csak egy fellángolás lehet vagy csak egy rossz kapcsolatból a másikba menekvés?!Nem tudom!Ugyanakkor ezt a lányt sem szeretném kirakni az életemből,mert nem tudhatom lehet hogy ő lesz számomra az igazi!?
Eléggé egy hullámhosszon vagyunk és a célok is meg egyeznek de nem tudom hogy jó ötlete egyből bele ugrani egy másik kapcsolatban!Fontos ő nekem és nem szeretném el veszíteni szem elől,de ugyanakkor félek ha bele megyek egyből ebbe a kapcsolatba akkor nem biztos hogy jó lesz...
Mit tennétek ti ebbe a helyzetbe??
annyi kedvességet kaptam tőle a 3 hónap alatt,amennyit a páromtól 4 év alatt sem...
Ezen gondolkozz el Akkor minek vagytok együtt 4 éve? Ez csak fellángolás de ha a mostani állapot neked nem megfelelő akkor lépj de ne a másik ágyába hanem egyedül aztán majd kialakul és meglátod mi is a helyzet valójában.
Honnan ismered és mennyire a másik lányt? Gyakran találkoztok, beszéltek?
Mesélj kicsit, én beszélgetek veled, ha van kedved.
Egyébként az új lány mellett voksolok. A másik kapcsolatod egyértelműen halott rég. És miért ne adnál esélyt a másiknak, de mindent lezárva.
23/L
23:07-es vagyok. Anikóként futok tovább.
Még annyit, hogy ha a 3 hónap alatt többett adott,mint a 4 év, egyértelmű, hogy csak jobb lehet.
Csak annyi, hogy :
1. szakíts
2. ülj le a másik lánnyal és mondd el neki a dolgot, kérj 1-2 hónap gondolkodást, meg fogja érteni.
Anikó:
23:12-es nem írhattam volna le jobban, egyet értek maximálisan!
Anikó:
De hova lett a kérdező???
Nem mesélsz nekünk, hogyan csöppent az új az életedbe stb?
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:07
Azt nem szeretném elárulni hogy hol ismertem meg,mert hátha olvassa és nem szeretném ha bármelyikük is magára ismerne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!