Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után egyből egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után egyből egy másik kapcsolatba? Mi a véleményed?

Figyelt kérdés

A helyzet hogy a párommal 4 éve vagyunk együtt és hát nem túl jó a viszonyunk mostanában!Jól el beszélgetünk de ezenkívül semmi,szex sem valami túl rózsás mostanság és rá kellett jönnöm 4 év után hogy talán a céljaink sem meg egyezőek!Voltak már próbálkozások szakítás ügyileg de mindig újra összejöttünk,de hogy miért azt magam sem tudom!

Úgy érzem nem szeret már de viszont elvárja hogy én fussak utána és ezt nem is értem,nem tudom hova tenni!

A helyzet az hogy megismerkedtem egy lánnyal,de semmi nem volt köztünk csak beszélgetni szoktunk és nagyon megértjük egymást,de ugyanakkor a vonzalom is meg van azért!

Nem tudom mit csináljak mert ez a lány a semmiből került bele az életemben és még ki kerülni sem tudtam volna,de annyi kedvességet kaptam tőle a 3 hónap alatt,amennyit a páromtól 4 év alatt sem...

Teljesen össze vagyok zavarodva és nem tudom hogy ez csak egy fellángolás lehet vagy csak egy rossz kapcsolatból a másikba menekvés?!Nem tudom!Ugyanakkor ezt a lányt sem szeretném kirakni az életemből,mert nem tudhatom lehet hogy ő lesz számomra az igazi!?

Eléggé egy hullámhosszon vagyunk és a célok is meg egyeznek de nem tudom hogy jó ötlete egyből bele ugrani egy másik kapcsolatban!Fontos ő nekem és nem szeretném el veszíteni szem elől,de ugyanakkor félek ha bele megyek egyből ebbe a kapcsolatba akkor nem biztos hogy jó lesz...

Mit tennétek ti ebbe a helyzetbe??

2011. júl. 12. 22:55
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

Anikó:

Mesélj már nekünk, hogy segíteni tudjunk, így ennyi alapján nehéz. Miben más az új? Sokat beszélsz vele?

2011. júl. 12. 23:32
 12/40 anonim ***** válasza:

Anikó!

Én voltam a 23:07-es.

Nem hiszem, hogy abból magukra ismernének. Az emberek többsége diszkóban, suliban stb ismerkedik.

Az új lány tud a párodról? Mit szól hozzá? Egyáltalán honnan veszed, hogy ő is kedvel téged?

2011. júl. 12. 23:35
 13/40 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva én is szívem szerint a másik lány mellett döntenék,de a lelkem kavarok elég rendesen!

Nagyon nehéz helyzet,mert lehet hogy a mostani párom most fog vagy most kapott észbe,mert már sejti hogy valami nem stimmel,vagy is hogy valaki lehet hogy van a képben!

Most úgy érzem kicsit mintha kapálozna,de nem tudom mire vélni a dolgot,mert vagy attól fél hogy egyedül marad vagy attól fél hogy végleg el veszít,nem tudom mire vélni a dolgot az a helyzet!Lehet ez hogy megtudná hogy találkozgatok valakivel,egy kicsit fel kavarná az álló vizet és ő is változtatna,de ugyanakkor nem tudom hogy lenne e értelme,mert ha eddig nem működött akkor mi arra a biztositték hogy később fog e?!De ha rá bólintok arra hogy folytatjuk azzal elfogom veszteni a másik lányt,aki lehet hogy életem párja lenne......

2011. júl. 12. 23:36
 14/40 anonim ***** válasza:

Anikó!

Randizgatsz a másik lánnyal?? Ajajjaj, ebből nagy baki lehet. 2 közül nehogy középre ess. Legjobb, ha őszinte vagy.

A párod csak bepánikolt, fél a magánytól, tuti.

2011. júl. 12. 23:38
 15/40 A kérdező kommentje:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:35

Mi az hogy honnan veszem?:)Azt csak érzi az ember hogy valaki közömbös veled vagy utál,vagy kedvel!:)Én egyértelmüen ki merem jelenteni hogy kedvel és szimpatikus vagyok neki és ő is nekem és úgy gondolom ha valaki 5-6 órákat el beszélget valakivel akkor valószínű hogy nem közömbös neki és nem is utálja.

Általában 2 naponta találkozgatunk,de olyan is volt hogy minden nap és nagyon sokat szoktunk beszélgetni!

Nem tudom miért fontos az hogy hol ismertem meg?Jelen esetben teljesen mindegy szerintem.

2011. júl. 12. 23:40
 16/40 A kérdező kommentje:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:38

Nem mondanám randinak!Inkább ismerkedés..

Nem tudom elég különös köztünk a dolog,nem tudom ezt így el mondani!

2011. júl. 12. 23:43
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Anikó!

Az utolsó két beírásodból egyértelmű a dolog: szerelmes vagy, nem is kicsit, csak félsz az újtól. NE FÉLJ! HAJRÁ!

2011. júl. 12. 23:47
 18/40 A kérdező kommentje:

Ajajjaj, ebből nagy baki lehet. 2 közül nehogy középre ess.

Ettől félek én is!De nézd igazából a másik lánynak még puszit sem adtam,tehát nem nevezném ezt meg csalásnak!

Nem tudom mire vélni ezt a kapcsolatot,nem baráti az biztos,itt valami többről van szó én úgy érzem,csak talán eddig még egyikünk sem merte ki mondani!Nem tudom fura és érdekes ez a kapcsolat ami köztünk van a másik lánnyal!

2011. júl. 12. 23:48
 19/40 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, hogy csak azért vonzó hirtelen az a másik lány, mert más, kiragadott a melankóliából, valami új, ami felcsigázott. Viszont ha tényleg úgy érzed, hogy ő kell, akkor mond el a barátnődnek, megérdemel ennyit 4 év után és lehet észbe kap. Mondjuk az sem mindegy, hogy milyen idősek vagytok? ha fiatalok, akkor belefér még. Viszont ha ez,amolyan együtt élős 4 év, ami komolyabb kapcsolat, akkor nem érdemes kockáztatni.
2011. júl. 12. 23:48
 20/40 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy csak azért vonzó hirtelen az a másik lány, mert más, kiragadott a melankóliából, valami új, ami felcsigázott.

Hmm érdekes én is erre gondoltam!De ha hirtelen fellángolás lenne akkor gondoljátok hogy 3 hónapja tartanám vele a kapcsolatot??

Az tény hogy a melankóliából kizökkentett és jó hatással van rám,mert azóta amióta ismerem nagyon jó kedvem van!Lehet ez kezdett gyanús lenni a páromnak....?

2011. júl. 12. 23:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!