Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy Barátom, és közbe jött egy gazdag csávó, szerintetek? 16L
Van/volt egy barátom aki nagyon szerelmes belém,2hónapig voltunk együtt nem volt semmi( nem feküdtem le vele) csak csók,simi,és most közbe jött egy fiú akinek bmw-je gazdag stb.
Hétvégente találkozgatunk jön értem,megyünk enni,bulizni...
múlt héten és tegnap este is náluk aludtam lefeküdtem vele,ami nagyon jó volt.Egyre jobban kedvelem ezt a fiút,de a régi barátommal nem tudom mit csináljak...szerintetek? Véleményeket kérek
attól hogy valaki szerelmes beléd, neked nem kell annak lenned.
ha apakomplexusod van a gazdag csávóval, akkor hagyd és kezeltesd magad pár pszichológusnál töltött órával. Ne új apát akarj, hanem szerelmet.
Most kell megtapasztalnod a saját érzéseidet, és ilyen fiatalon szinte egy kapcsolat sem lesz tartós, nem is kell annak lennie.
16 évesen lefeküdni korai.
Menj el Dubaiba szexmunkásnak, az való neked, meg a hozzád hasonló, nőtársaid sajnos túl nagy arányát kitevő ribizliknek.
Nagyon megérdemelnéd, amire mellesleg esély van, hogy a kőgazdag srác egy strici legyen, aki be akar hálózni, és akkor majd jól pórul jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!