Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy Barátom, és közbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy Barátom, és közbe jött egy gazdag csávó, szerintetek? 16L

Figyelt kérdés

Van/volt egy barátom aki nagyon szerelmes belém,2hónapig voltunk együtt nem volt semmi( nem feküdtem le vele) csak csók,simi,és most közbe jött egy fiú akinek bmw-je gazdag stb.

Hétvégente találkozgatunk jön értem,megyünk enni,bulizni...

múlt héten és tegnap este is náluk aludtam lefeküdtem vele,ami nagyon jó volt.Egyre jobban kedvelem ezt a fiút,de a régi barátommal nem tudom mit csináljak...szerintetek? Véleményeket kérek

2011. júl. 10. 20:36
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok!
2011. júl. 10. 20:40
 2/58 anonim ***** válasza:
88%
bazz mekkora egy k u r v a vagy! Tessék itt az élő példa emberek: ha van pénzed könnyedén b a s z h a t sz tiniribancokat, csak el kell vinned párszor vacsorázni a BMW-vel, és máris a tiéd. Szegény vagy és tudsz szeretni? Nem érdekelsz senkit, gazdag legyél meg BMW-d, az a lényeg, az kell! Ilyen nővel mint te vagy remélem nem hoz össze a sors! Sok pénzéhes k u r v a....
2011. júl. 10. 20:41
 3/58 anonim ***** válasza:
69%
De meg kell figyelni milyen bmw-je van , mert lányok nem értenek annyira és ha megjelenik egy e30-al, az is bmw, de nem jelenti h gazdag. Nekem egy 2002-es fekete A6-os Audim van,....azt szedek fel vele akit akarok....
2011. júl. 10. 20:41
 4/58 anonim ***** válasza:
első két válaszadónak igaza van ;)
2011. júl. 10. 20:44
 5/58 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!Nyugi,ismerem az autókat,az összeset,neki egy 5-ös Bmw-je van 2009-es kiadás!

De nem vagyok rászorulva a pénzére,mert a szüleimtől bármit megkapok amit akarok,saját lakásom van nem sokára kezdem a jogsit már kinéztem az autót,póthajam van,minden héten fodrászhoz járok ...

6/58 anonim ***** válasza:
100%
szegény srác össze fog törni, mert előbb utóbb úgyis kiderül, a BMW-nek meg csak arra kellesz..., de neked ez így jó akkor csináld így
 7/58 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ezt neked kéne elöntened, hogy mit szeretnél. Meg mondjuk az is lehet, hogy csak a pénze miatt kéne az illető, az meg bunkóság lenne.

2011. júl. 10. 20:45
 8/58 anonim ***** válasza:
50%

Nekem az a véleményem hogy nincs itt semmi gond a mai világban kva sokat számít a kocsid a nyakláncod meg a házad meg a pénztárcád---szal a mai csajok szarnak rá ha valaki szereti őket...pénz legyen azt kész amiből lesz műköröm meg istenfsza-.-

Elnézést de erről sose volt jóvéleményem de szerintem így van és nem szólhatsz semmit mert én csak a véleményem mondtam el.

BÉKE

Béke

2011. júl. 10. 20:45
 9/58 anonim ***** válasza:
100%
szánalmas vagy. Remélem aládrak egy ikerpárt ´ds otthagy a fenébe. Megérdemelnéd. A pasi aki pedig meg is becsült, annak rem lesz egy normális boldog kapcsolata. Az ilyen csajok mint te egy kalap szrt se érnek.
2011. júl. 10. 20:46
 10/58 A kérdező kommentje:
Nem csak az agyagi javai számítanak nekem..hanem tetszik külsőleg-belsőleg,valahogy az apukámat látom ebben a fiúban : )
2011. júl. 10. 20:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!