Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy Barátom, és közbe jött egy gazdag csávó, szerintetek? 16L
Van/volt egy barátom aki nagyon szerelmes belém,2hónapig voltunk együtt nem volt semmi( nem feküdtem le vele) csak csók,simi,és most közbe jött egy fiú akinek bmw-je gazdag stb.
Hétvégente találkozgatunk jön értem,megyünk enni,bulizni...
múlt héten és tegnap este is náluk aludtam lefeküdtem vele,ami nagyon jó volt.Egyre jobban kedvelem ezt a fiút,de a régi barátommal nem tudom mit csináljak...szerintetek? Véleményeket kérek
Kedves utolsó!Nyugi,ismerem az autókat,az összeset,neki egy 5-ös Bmw-je van 2009-es kiadás!
De nem vagyok rászorulva a pénzére,mert a szüleimtől bármit megkapok amit akarok,saját lakásom van nem sokára kezdem a jogsit már kinéztem az autót,póthajam van,minden héten fodrászhoz járok ...
Szia!
Ezt neked kéne elöntened, hogy mit szeretnél. Meg mondjuk az is lehet, hogy csak a pénze miatt kéne az illető, az meg bunkóság lenne.
Nekem az a véleményem hogy nincs itt semmi gond a mai világban kva sokat számít a kocsid a nyakláncod meg a házad meg a pénztárcád---szal a mai csajok szarnak rá ha valaki szereti őket...pénz legyen azt kész amiből lesz műköröm meg istenfsza-.-
Elnézést de erről sose volt jóvéleményem de szerintem így van és nem szólhatsz semmit mert én csak a véleményem mondtam el.
BÉKE
Béke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!