Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy Barátom, és közbe jött egy gazdag csávó, szerintetek? 16L
Figyelt kérdés
Van/volt egy barátom aki nagyon szerelmes belém,2hónapig voltunk együtt nem volt semmi( nem feküdtem le vele) csak csók,simi,és most közbe jött egy fiú akinek bmw-je gazdag stb.
Hétvégente találkozgatunk jön értem,megyünk enni,bulizni...
múlt héten és tegnap este is náluk aludtam lefeküdtem vele,ami nagyon jó volt.Egyre jobban kedvelem ezt a fiút,de a régi barátommal nem tudom mit csináljak...szerintetek? Véleményeket kérek
2011. júl. 10. 20:36
21/58 skarma válasza:
Ugyanmár, beveszitek a dumáját??
Ez valami unatkozó surmó aki élvezi ha mindenki leugatja
22/58 A kérdező kommentje:
Tudod nem mindenkinek uncsi az élete :)
2011. júl. 10. 20:57
23/58 anonim válasza:
na hát ha tudsz akkor én annak nagyon örülök :D és esküszöm irigyellek. esküszöm :D én nem tudnék :/ de lehet hogy velem vannak problémák... és nem veled :O :D:D:D
24/58 anonim válasza:
Az azért érdekes hogy az elején kihangsúlyozod hogy gazdag...ha téged nem érdekel a pénz nem hangoztatnád :), NEM MINDEN MOSTANI LÁNY QVA SPECIEL ÉN TÖBB MINT 2 ÉVE VAGYOK A BARÁTOMMAL,ÉS NEM CSALNÁM MEG SEMMI PÉNZÉRT,AZ MÁR GUSZTUSTALAN HOGY BMW-VEL KIHANCÚROZOD MAGAD ÉS VISSZA KÖNYÖRGÖD MAGAD,DE VÉGÜLIS TE TUDOD. 16/L
26/58 anonim válasza:
16 évesen a szüleid saját lakást vesznek neked? Ez tuti FAKE... :/
27/58 A kérdező kommentje:
Tudod drágám,a fővárosban tanulok és a szüleim vidéken élnek...ezért kell a saját lakás,hogy ne legyek koliban..
2011. júl. 10. 21:04
28/58 anonim válasza:
Számomra ez olyan fura. BMW szerintem már évekkel ezelőtt is elég lejárt lemez volt. Nekem ha pénzem lenne valami minőségibb kocsira, hogy azzal hajtsam a fiatal k*rvákat, biztos, hogy valami mást vennék.
29/58 anonim válasza:
meg póthaj, meg minden héten fodrász : D
30/58 anonim válasza:
ja és a kocsi már ki van nézve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!