Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy Barátom, és közbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy Barátom, és közbe jött egy gazdag csávó, szerintetek? 16L

Figyelt kérdés

Van/volt egy barátom aki nagyon szerelmes belém,2hónapig voltunk együtt nem volt semmi( nem feküdtem le vele) csak csók,simi,és most közbe jött egy fiú akinek bmw-je gazdag stb.

Hétvégente találkozgatunk jön értem,megyünk enni,bulizni...

múlt héten és tegnap este is náluk aludtam lefeküdtem vele,ami nagyon jó volt.Egyre jobban kedvelem ezt a fiút,de a régi barátommal nem tudom mit csináljak...szerintetek? Véleményeket kérek

2011. júl. 10. 20:36
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
Na jó.Tudjátok mit?! Azt hisztek amit akartok,nem értem miért nem lehet elhinni ,hogy ilyen az életem,az igazságot írtam le,de látom sokaknak ez nem tetszik..
2011. júl. 10. 21:05
 32/58 anonim ***** válasza:

Szegény srác. (nem a bmw-s)

Sajnálom, és remélem egyszer majd észhez tér.

Kedves kérdező!

Vegyél egy repülőjegyet dubaiba, ott már audi-s pasik is vannak.

2011. júl. 10. 21:09
 33/58 A kérdező kommentje:
Én is sajnálom a volt barátomat,mert nagyon szeretem..de jelenleg nekem erre a kis kalandra van szükségem...nem értem saját magamat..:S
2011. júl. 10. 21:10
 34/58 anonim ***** válasza:

kedves kérdező, nem az a lényeg, hogy milyen gazdagok vagytok, hanem az, h van egy srác, aki nagyon szerelmes beléd, de te nem tudod értékelni...hanem jön egy bmw-s, és megdugatod magad vele. -.- ribi vagy na.

én örülnék, ha vki szerelmes lenne belém...:S

2011. júl. 10. 21:12
 35/58 A kérdező kommentje:
Tudom ,hogy csúnya dolog amit teszek..de egyszerűen nem bírok magammal...a volt barátommal eszem ágában sem volt lefeküdni...
2011. júl. 10. 21:13
 36/58 anonim ***** válasza:
skarmának igaza van, ez egy unatkozó k.cs.g aki itt hergeli a népet.
2011. júl. 10. 21:14
 37/58 A kérdező kommentje:

Légyszíves fejezzétek be ,hogy kamu a kérdésem...

Segítségért jöttem ide,szerintetek mit tegyek,légyszíves aki tud segítsen,mert nagyon összezavarodtam.

2011. júl. 10. 21:16
 38/58 anonim ***** válasza:
nekem van egy szakadt opelem, koszos cuccba odamennék hozzád. Bejönnék? Nem? Nem baj hazamennék beülnék az a4 esbe aztán már meg is gondolnád magad. Am ha tükörbe nézel ne felejtsd el leköpni magad. Számító felszines és rendkívül bita vagy.
2011. júl. 10. 21:16
 39/58 A kérdező kommentje:
Nem szeretem az Audi-t már csak ezért sem jönnél,és azért sem mert írtó bunkó vagy.
2011. júl. 10. 21:19
 40/58 anonim ***** válasza:

ha a sok kommentből nem jöttél rá, h mit kéne tenned, akkor buta is vagy ;)

hahóó szerelmes beléd egy fiú. miért bántod meg?? mivel érdemelte ki?

2011. júl. 10. 21:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!