Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy Barátom, és közbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy Barátom, és közbe jött egy gazdag csávó, szerintetek? 16L

Figyelt kérdés

Van/volt egy barátom aki nagyon szerelmes belém,2hónapig voltunk együtt nem volt semmi( nem feküdtem le vele) csak csók,simi,és most közbe jött egy fiú akinek bmw-je gazdag stb.

Hétvégente találkozgatunk jön értem,megyünk enni,bulizni...

múlt héten és tegnap este is náluk aludtam lefeküdtem vele,ami nagyon jó volt.Egyre jobban kedvelem ezt a fiút,de a régi barátommal nem tudom mit csináljak...szerintetek? Véleményeket kérek

2011. júl. 10. 20:36
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:

Én nem akarom őt bántani...

Ő velem egyidős,az a baj,és nincs kocsija még,nem nagyon tud vinni össze-vissza,és így elég unalmas...

2011. júl. 10. 21:20
 42/58 anonim ***** válasza:

hát már megbántottad...vagy semmiről nem tud?

és istenem, nincs kocsija, összeomlik a világ? sétálni még tudtok, meg kombino-zni, Pesten...

2011. júl. 10. 21:21
 43/58 anonim ***** válasza:
egy unatkozó liba... fake a kérdés, hacsak nem gyurcsány csemetéje vagy
2011. júl. 10. 21:22
 44/58 anonim ***** válasza:
persze hogy fake, de hagy tépje a szájá. Nevetséges. Amígy nem mi vagyunk bunkók akik oltanak, hanem te ha igaz amit írsz. Lehet ha igaz, és mégis van lovettád mer apuci pénzel, akkor is te vagy itt a legszegényebb. Rem ezt érted... Ha nem akkor nagyobb a baj mint hittük.
2011. júl. 10. 21:28
 45/58 anonim ***** válasza:

Kérném a régi barátod elérhetőségét, csak azt akarom neki elmondani hogy a barátnője egy f*sszopó ribanc akit csak azért k*rhat egy dúsgazdag pasi hogy legyen bmw a s*gge alatt. Jah és szeretnék vele megismerkedni, mert szeretnék egy kapcsolatot egy NORMÁLIS fiúval. Hidd el, hamar kiábrándulna belőled:)

Üdv: egy kortársad

2011. júl. 10. 22:32
 46/58 anonim ***** válasza:
Tessék, ennyi vagy! Ha már nincs kocsi a pin*d alatt már rögtön nem jó a fiú aki veled jár. Ilyenek ezek a gazdag luvnyák... Ha egyedül él a szüleivel és az apja 300ezer felett keres egy hónapban, össze ne jöjjetek vele!
2011. júl. 10. 22:42
 47/58 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:45

Szia!

Létszíves ne általánosíts. Igenis léteznek olyan lányok akik nem csak a pénzük miatt jönnek össze egy pasival. Hanem szükségük is van a szeretetre. Én is ilyen vagyok. Nem magamat akarom fényezni, de ha nem lenne párom előbb jönnék össze egy csóró, kedves fiúval, mint egy gazdag bunkóval. Szóval gondolkozz el egy kicsit mielőtt irkálsz.

18L

2011. júl. 10. 22:48
 48/58 anonim ***** válasza:

Ne idegesítsétek fel magatokat ezen a kitalált szar kérdésen! Tény, hogy a csajok nagy része ilyen, de ahhoz túl idióták, hogy ezt beismerjék és ezt leírják ide.

Minél jobban reagálunk rá, annál pofátlanabb lesz. Le kell szarni ezt az unatkozó degenerált idegbeteget, aki ebben éli ki magát.

2011. júl. 10. 22:54
 49/58 anonim ***** válasza:

Kérdező hozzászólása:

Én nem akarom őt bántani...

Ő velem egyidős,az a baj,és nincs kocsija még,nem nagyon tud vinni össze-vissza,és így elég unalmas...

De egy elkényeztetett k.va vagy. Póthaj, hetente fodrász. Lakás. Tudod ki hiszi ezt el, akinek két anyja van. De én nem az biztos.

2011. júl. 10. 22:55
 50/58 anonim válasza:

ja hogy póthajad van.. akkor nincs semmi gond...

Azt javaslom hagyd hogy a gazdag srác megforduljon benned párszor a BMW-jével. A másikat meg dobjad így lesz neki a legjobb... ja és r i b a n c vagy ha esetleg nem jöttél volna rá az előző kommentekből.

2011. júl. 10. 23:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!