Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy Barátom, és közbe jött egy gazdag csávó, szerintetek? 16L
Van/volt egy barátom aki nagyon szerelmes belém,2hónapig voltunk együtt nem volt semmi( nem feküdtem le vele) csak csók,simi,és most közbe jött egy fiú akinek bmw-je gazdag stb.
Hétvégente találkozgatunk jön értem,megyünk enni,bulizni...
múlt héten és tegnap este is náluk aludtam lefeküdtem vele,ami nagyon jó volt.Egyre jobban kedvelem ezt a fiút,de a régi barátommal nem tudom mit csináljak...szerintetek? Véleményeket kérek
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:41
nekem!
16/l....ja...barátom, te egy csalódott pasi lehetsz, aki egyfajta lejárató kampányt indít a nők ellen. Ha valóban fennállna ez a helyzet, ki se merte volna írni az általad kitalált csaj, mert szerintem ember nincs a Földön, aki erre nem a pénzéhes, alattomos, rohadt k**** kommentet küldené.
Rendes lányt kell keresni.
Hiába vagyok én csinos, arcra is, alakra is, hiába nem voltam még soha részeg,hiába tudok szeretni, de őrülten, 19 évesen találkoztam a párommal, az első olyan fiúval aki komolyan vesz, és észre vett...Előtte azokat a miniszoknyás, műkörmös, cs*csöm kint van lányok után kajtattak a srácok, akik persze a BMW kulcsát keresik...
Csak nekem nem volt ki a popóm a szoknyából.
Mindenki egye meg, amit főzött.
19/l
Szóval van egy srác aki beléd van zúgva és akivel még nem feküdtél le, erre jön egy gazdag ficsúr a BMW-jével és rögtön szétteszed neki a lábad (jaj bocsánat, előtte azért mentetek enni, bulizni...). És aztán idejössz véleményt kérni. Ez igen...
Véleményt kérsz? Tessék: egy olcsó rib@nc vagy akinek nálam is csak egy felejtős numerára lenne esélye, aztán úgy dobnám ki hogy a lába nem érné a földet. Már csak egy BMW kell hozzá...
20:41 írtam privit!
Egyébként tükörbe tudok nézni attól ,hogy magamhoz láncolom az előző barátomat..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!