Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy Barátom, és közbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy Barátom, és közbe jött egy gazdag csávó, szerintetek? 16L

Figyelt kérdés

Van/volt egy barátom aki nagyon szerelmes belém,2hónapig voltunk együtt nem volt semmi( nem feküdtem le vele) csak csók,simi,és most közbe jött egy fiú akinek bmw-je gazdag stb.

Hétvégente találkozgatunk jön értem,megyünk enni,bulizni...

múlt héten és tegnap este is náluk aludtam lefeküdtem vele,ami nagyon jó volt.Egyre jobban kedvelem ezt a fiút,de a régi barátommal nem tudom mit csináljak...szerintetek? Véleményeket kérek

2011. júl. 10. 20:36
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:
Az előző barátomnak nem lesz komoly kapcsolata,legalábbis én nem fogom hagyni,mert találkozgatni fogok vele,és ez neki bőven elég,szent a béke lesz:)
2011. júl. 10. 20:47
 12/58 anonim ***** válasza:
írj már kérlek egy privit....20:41 !!
2011. júl. 10. 20:48
 13/58 anonim ***** válasza:

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:41

nekem!

2011. júl. 10. 20:48
 14/58 A kérdező kommentje:
Miért írjak privit? Mit szeretnél?
2011. júl. 10. 20:49
 15/58 anonim ***** válasza:
100%

16/l....ja...barátom, te egy csalódott pasi lehetsz, aki egyfajta lejárató kampányt indít a nők ellen. Ha valóban fennállna ez a helyzet, ki se merte volna írni az általad kitalált csaj, mert szerintem ember nincs a Földön, aki erre nem a pénzéhes, alattomos, rohadt k**** kommentet küldené.

Rendes lányt kell keresni.

Hiába vagyok én csinos, arcra is, alakra is, hiába nem voltam még soha részeg,hiába tudok szeretni, de őrülten, 19 évesen találkoztam a párommal, az első olyan fiúval aki komolyan vesz, és észre vett...Előtte azokat a miniszoknyás, műkörmös, cs*csöm kint van lányok után kajtattak a srácok, akik persze a BMW kulcsát keresik...

Csak nekem nem volt ki a popóm a szoknyából.

Mindenki egye meg, amit főzött.

19/l

2011. júl. 10. 20:50
 16/58 anonim ***** válasza:

Szóval van egy srác aki beléd van zúgva és akivel még nem feküdtél le, erre jön egy gazdag ficsúr a BMW-jével és rögtön szétteszed neki a lábad (jaj bocsánat, előtte azért mentetek enni, bulizni...). És aztán idejössz véleményt kérni. Ez igen...

Véleményt kérsz? Tessék: egy olcsó rib@nc vagy akinek nálam is csak egy felejtős numerára lenne esélye, aztán úgy dobnám ki hogy a lába nem érné a földet. Már csak egy BMW kell hozzá...

2011. júl. 10. 20:51
 17/58 anonim ***** válasza:
Mindegy most...majd elmondom!! :) cselekedj! :)
2011. júl. 10. 20:51
 18/58 skarma ***** válasza:
FAIL
2011. júl. 10. 20:52
 19/58 anonim ***** válasza:
67%
szerintem ha akarsz még későbbiekben tükörbe nézni, akkor engedd el a mostani barátodat mert nem érdemled meg, ha úgy gondolkodsz róla, hogy te majd szépen magadhoz láncolod, nehogy BOLDOG legyen. Ha pedig eltudsz menni mással akkor amúgy se volt valami húú de jó kapcsolat. Koncentrálj a BMWs gyerekre és imádkozz, hogy ne csak kihasználjon. De ha mégis ott hagy. valószínűleg nem sokan fognak sajnálni és talán igazuk is lesz. DE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM, ez van tetszik tetszik nem hát az se baj. :)
2011. júl. 10. 20:53
 20/58 A kérdező kommentje:

20:41 írtam privit!

Egyébként tükörbe tudok nézni attól ,hogy magamhoz láncolom az előző barátomat..:)

2011. júl. 10. 20:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!