Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel köszöntsem fel a gazdag barátom?
Figyelt kérdés
Van egy kedves barátom, most lesz születésnapja. (szexpajtás) Igazándiból elég kreatív vagyok, általában nincsen ajándékozási problémám, de ő más eset, hihetetlenül gazdag, de olyan szinten, hogy ilyet még nem láttam. Mindene megvan. (Saját repülője van, utazik minden felé, luxus autók tömkelege stb.) szóval most kicsit bajban vagyok. Tudnátok segíteni?2011. máj. 1. 02:18
1/6 anonim válasza:
Ez valóban kérdés vagy csak hencegni akarsz, hogy egy gazdag pasival dugatod magad?
2/6 anonim válasza:
én a gazdag ismerőseimnek olyan ajándékot szoktam venni ami nem szokványos, így meglehet hogy még ők sem láttak olyat. személytől függ hogy dísztárgy, vicces tárgy vagy esetleg valami ritkaság, amit nehéz beszerezni. utóbbit inkább ha neked is van pénzed.
3/6 anonim válasza:
Öltözz be playboy nyuszinak és dugasd ismét meg magad.
4/6 anonim válasza:
Gratulálunk. Gondolom az elismerésre vágytál.
6/6 anonim válasza:
ez vagy fake xD vagy csak leírta h van valami gazdak csávó akivel csak b*szni jár mert egy r*banc szánalom hova fajul el a világ h pénzt szerezzenek maguknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!