Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen srácokról?
Rólam lenne szó, szóval :
Kicsit félénk vagyok, keveset beszélek, viszont van humorom és nem vagyok egoista bunkó barom. Bulizni nem igen járok mert nem szeretek (na meg mert unalmas vagyok:mivel keveset beszélek és így nem hív el senki sem.) , nem iszom.
Viszont nem vagyok szép sem.
Egy pozitívum azért van: szépen tudok rajzolni :D
Így ugye nem nagyon kellenék egy normális csajnak sem?
Jah amúgy 15/f
Ha csak a leírt tulajdonságokat nézzük, akkor nekem "kellenél". Jófej, normális, kedves srácnak tűnsz a leírtak alapján.
14/L
attól függ barátom hogy definiáljuk a normális fogalmát :D lányokból is vannak félénk,visszahúzódó típusok,akik nem nagyszájú diszkópatkányokat keresnek,hanem magadfajta srácokat...vagy járhatsz koncertre,ott is ismerkedhetsz(persze csak ha olyan zenét szeretsz,amiből normális koncertek vannak(alter,rock,metál,stb.)
keresni kell a lehetőségeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!