Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a srácokról akik egész nap (szó szerint) számítógépes játékokkal játszanak?
Szánalmasak.
Sajnos több ilyen ismerősöm is van, és egyszerűen már a valóéletben nem tudnak érvényesülni. Bezárkóztak a saját kis virtuális világukba és nem akarnak lemondani róla, de mi lesz így a sulival, a melóval, az emberi kapcsolatokkal?!
kockafej :D
azzal nincs baj ha játszol, de csinálj mást is néha ki kell mozdulni
Elég szánalmas, de biztos van valami oka annak, hogy ezt csinálják. Nem feltétlenül az, hogy nincs jobb dolga.
De egyben elég elkeserítő is, hogy teljesen más világban élnek és közben megfeledkeznek a valós életükről.
sajnalom oket.
a parom tenyleg ritkan ul le, es meg azt is ruhellem!
utolsó: te aztán tisztába vagy a kockaság fogalmával-.-
Én is szoktam néha játszani, de legfőképp azért, mert most nincs senki, akivel tudnék foglalkozni:(
Magyarországon az a baj, hogy a kocka mindenféle PC-vel az átlagnál többet foglalkozó embert magábafoglal. Angolul többféle szó van rá és mindegyik más jelent (geek, nerd stb...).
Aki dolgozik a gépen (pl. programozó), az nem kocka.
Aki értelmetlen játékokkal játszik órákat, az kocka.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!