Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem a szabadidejében állandóan számítógépes játékkal (counter strike) játszik (napi 10-12 órát! ). Régebben sportolt, együtt csináltunk programokat, de már semmire sem lehet rávenni, és rám ordít, ha meg merem zavarni benne. Mit tegyek?
volt egy nő, akinek ugyanez volt a problémája, csak ott Warcraft volt a játék [egykutya]... 1 évig türte aztán kiverte a balhét de olyan nagyon, hogy a srác/férfi szülei is feljöttek, azthitték vmi nagyon-nagyon nagy gáz van. Aztán a faszi megemberelte magát, letörölte azt a szart. azóta elmondása szerint csak néha megy fel 1-1 órát akkor is inkább csak beszélgetni.
amúgy igen, vedd rá mindenképpen hogy változzon meg tönkreteszi csak az életét és a tiédet is az ilyen függés.
Régen én is sokat töltöttem ilyen szarokkal, aztán egyik napról a másikra [mivel ez csak baromira akarat kérdése] leszoktam róla... azóta heti 1x néha max fel, de csak azért hogy az ottani cimbikkel beszélgessek.
soha többé nem akarnék visszaszokni.
akk olyan mint Én.:D
Feleségem örökké ossza hogy ne játszak annyit a CS-vel.
mert régen mennyit sportoltam meg a közös programok meg stb...
de nem érti meg hogy a játék fontosabb...:S:S
mind1.:)
remélem segítettem.:)
de most megyek jáccani Ő meg had főzzön azért tartom.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!