Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám leszoktatni a páromat a számítógépes játék függőségéről?
Lassan 3 éve vagyok együtt a párommal. A kapcsolatunk elejétől fogva zavart engem az,hogy közel 24 éves fejjel a kedvesem,még egész álló nap csak játszik a számítógépén. Ha nála vagyok és vele szeretnék lenni,akkor is könyörög,hogy had játsszon egy "kicsit" mert szüksége van rá. Ha pedig hazautazom vidékre,akkor meg ahelyett,hogy éjjel-nappal csak beszélgetnénk,akkor is csak játszik,nem nagyon kommunikálunk. Szülei pici korában elrontották szegényt,mert már 3 éves!! korában már játszott a számítógépeken. Mindenféle trükkel próbálkoztam már, pl,hogy vmi szexy ruciban beállítottam, de csak rámnézett mosolygott egyet,és mondta,hogy mindjárt az enyém,csak még befejezi ezt a "pályát"! Azt hittem elsírom magamat! Nagyon szeretem őt, csak ez az egy rossz szokása idegesít nagyon,de nagyon!
Köszönöm Előre Is Szépen a válaszokat/tanácsokat! :)
23L
Egyet értek az első válaszolóval!
Hogy a f@szba bírtad ezt 3 évig??? Nagyon szeretheted ha így bírod....
Tényleg én is csak azt tudnám mondani, legközelebb ha együtt vagytok és ül a gépnél, hogy:
"vagy otthagyod azt a sz@rt és kilépsz belőle, vagy soha többé nem látsz!!!"
Én is szeretek játszani, bár nem ilyen betegesen, sőt, egy idő után magamtól megunom, de ha a párom beszélgetni szeretne, vagy velem lenni, akkor gép kikapcs. Minden játékban van mentés, online játékból bármikor ki lehet lépni. Ha meg szexet kezdeményezne, hát asszem minden mást nagy ívben... :)
Persze mindenki más, de a barátod tényleg függő, kár szépíteni. Pszichiátert javaslok, mert ki lehet az ilyesmiből lábalni segítséggel. Ha nem fogadja el a segítséget, akkor viszont csak szenvedés lesz az életed mellette.
BOCS DE :D:D:D:D:D:D:D
" Mindenféle trükkel próbálkoztam már, pl,hogy vmi szexy ruciban beállítottam, de csak rámnézett mosolygott egyet,és mondta,hogy mindjárt az enyém,csak még befejezi ezt a "pályát"
:D:D ez mekkora már :D bocs még befejezem ezt a pályát :D:D ááá
ekkora kocka még én sem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!