Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám leszoktatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám leszoktatni a páromat a számítógépes játék függőségéről?

Figyelt kérdés

Lassan 3 éve vagyok együtt a párommal. A kapcsolatunk elejétől fogva zavart engem az,hogy közel 24 éves fejjel a kedvesem,még egész álló nap csak játszik a számítógépén. Ha nála vagyok és vele szeretnék lenni,akkor is könyörög,hogy had játsszon egy "kicsit" mert szüksége van rá. Ha pedig hazautazom vidékre,akkor meg ahelyett,hogy éjjel-nappal csak beszélgetnénk,akkor is csak játszik,nem nagyon kommunikálunk. Szülei pici korában elrontották szegényt,mert már 3 éves!! korában már játszott a számítógépeken. Mindenféle trükkel próbálkoztam már, pl,hogy vmi szexy ruciban beállítottam, de csak rámnézett mosolygott egyet,és mondta,hogy mindjárt az enyém,csak még befejezi ezt a "pályát"! Azt hittem elsírom magamat! Nagyon szeretem őt, csak ez az egy rossz szokása idegesít nagyon,de nagyon!

Köszönöm Előre Is Szépen a válaszokat/tanácsokat! :)

23L

2011. jan. 20. 12:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Engem nagyon tud irritálni, hogy ha szeretek valamit, és a barátnőm azt akarná hogy ne azzal, hanem vele foglalkozzak. DE totálisan teljes mértékben egyetértek veled, mert ez így nem kapcsolat. Azért mindennek van határa...

Az nem rossz ötlet, hogy te is elkezdesz azzal játszani amivel ő. Csak ne hogy aztán végén te is kocka legyél XD.

Ugye nem Évának hívnak, és a barátodat Janinak?

2011. jan. 20. 21:29
 22/22 anonim ***** válasza:

párom is ilyen, meg másik kettő volt párom is

de mostani nem olyan durva

majd megunja

hagyd játszani előbb szabadul tőle

jobb mint a szerencsejáték ahol pénzeket veszít

és jobb mintha csajozna helyette melletted titokban

vagy részeges lenne

2011. jan. 21. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!