Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám leszoktatni a páromat a számítógépes játék függőségéről?
Lassan 3 éve vagyok együtt a párommal. A kapcsolatunk elejétől fogva zavart engem az,hogy közel 24 éves fejjel a kedvesem,még egész álló nap csak játszik a számítógépén. Ha nála vagyok és vele szeretnék lenni,akkor is könyörög,hogy had játsszon egy "kicsit" mert szüksége van rá. Ha pedig hazautazom vidékre,akkor meg ahelyett,hogy éjjel-nappal csak beszélgetnénk,akkor is csak játszik,nem nagyon kommunikálunk. Szülei pici korában elrontották szegényt,mert már 3 éves!! korában már játszott a számítógépeken. Mindenféle trükkel próbálkoztam már, pl,hogy vmi szexy ruciban beállítottam, de csak rámnézett mosolygott egyet,és mondta,hogy mindjárt az enyém,csak még befejezi ezt a "pályát"! Azt hittem elsírom magamat! Nagyon szeretem őt, csak ez az egy rossz szokása idegesít nagyon,de nagyon!
Köszönöm Előre Is Szépen a válaszokat/tanácsokat! :)
23L
Nagyon szépen köszönöm a tanácsodat :) Ezt is fogom tenni, holnap úgyis megyek pszichológiából vizsgázni, és a tanárom szerencsére egy nagyon jófej nő, és megkérem rá,hogy segítsen, mert ez így csak rosszabb lesz.
amúgy az én barátom is állandóan bukott,mert az ő állítása szerint nem jutott ideje a tanulásra ...
Egyáltalán hogy jöttetek össze?
Ha egész nap a gép előtt ül akkor egy nagyon ritka alkalomnak kellett történnie hogy kimozduljon és megismerkedjetek.
Adj neki ultimátumot hogy ha nem hagy fel a szenvedélyével akkor otthagyod.
jótanács: kezdj te is el ugyanazokkal játszani mint ő! Pofátlankodj be a barlangjába! Ennek 2 lehetséges kimenetele van:
a) keres más "hobbit" hogy ne kelljen veled foglalkoznia => lapát
b) lesz egy közös hobbitok = hurrá, probléma megoldva
c) tényleg akkora kocka amekkorát a föld még nem hordott a hátán, kényszerítsd el egy hápcihológushoz vagy alkalmazd az a) pont megoldását
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!