Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mit gondoltok azokról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok azokról a srácokról, akik mindig okoskodnak?

Figyelt kérdés

úgy értem, mondok egy példát.

mondja a csaj:

-milyen hülyeség az az időjárás előrejelzés! nem is lesz eső, tök jó idő van!

a srác : - téves! ez nem holmi kuruzslás! kiszámítják a ciklon-anticiklonokat, ezek hatását, valamint a frontok alapján számítják ki, hogy blabla...

vagy...

-majd megfulladok, úgy teliettem magam!

-jajj, dehogy! nem tudsz megfulladni! nem a légcsöveden keresztül jut el a kaja a gyomrodba, hanem a nyelőcsöveden!

vagy...

-rohadt meleg van, és még izzadok is, mint a ló!

-igen! mert a tested fel van hevülve, és a pórusokon át a verejtékmirigyek segítségével a tested védekezik! természetes reakció!

csípitek az ilyen krapekokat?

2011. jún. 29. 22:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. :D Szeretem, ha egy férfi okos, és időközönként ezt meg is villantja, de ha ilyen csip-csup dolgokhoz is ilyen tudálékos megjegyzései lennének, szerintem az első randin fél óra után futva menekülnék. :)
2011. jún. 29. 22:53
 2/18 anonim ***** válasza:

idegeítenek..kib.aszottul idegesítenek.:@

sőt egyenesen felrúgnám az ilyet. :)

2011. jún. 29. 22:53
 3/18 anonim ***** válasza:
Első,mi az a "Nem :D " az elején?? már mint mi nem??
2011. jún. 29. 22:54
 4/18 anonim ***** válasza:

A nemmel gondolom arra célzott, hogy nem csípi az ilyen krapekokat... :D Az volt az utolsó kérdés.

Egyébként én sem kedvelem az ilyen srácokat, idegesít ha valaki okoskodik, főleg első találkozáskor.

2011. jún. 29. 22:56
 5/18 morcoska ***** válasza:

Háááát nem nagyon...

Első randin egy ilyen mondatot ne dobj be! Most lehet hogy így leírva tök vicces amit írtál de ha élőben megy a dolog meg is ölheti a hangulatot. Most gondolj bele mondjuk ha azt az utolsót én mondtam volna neked a választ te nekem. Én tuti hogy nem tudnék utánna bármilyen témát felhozni. Szorongnék és többet nem mennék el veled rndira ezek után.

2011. jún. 29. 22:56
 6/18 A kérdező kommentje:
nyugalom, én nem ilyen vagyok. csak van egy gyerek, aki nagyon nyomatja ezt a témát, haverlánynak (az ő leendő barátja), és őszintén megkérdeztem, hogy nem mászol falra tőle? mit mondott haverlány? de hát olyan kis cuki!
2011. jún. 29. 22:58
 7/18 A kérdező kommentje:
ráadásul, úgy érzem, hogy akik ilyen apróságokban okoskodnak, és szinte folyton-folyvást, azok voltaképp felvágnak, fel akarnak vágni.
2011. jún. 29. 23:01
 8/18 anonim ***** válasza:

Van, akinek bejön az ilyesmi. Persze nem ilyen primitív szinteken..!

Eddigi randiaimon is többé-kevésbé -mint általában is- okostojás voltam, és minden randim jól sikerült. Ezzel nincs is gond.

2011. jún. 29. 23:02
 9/18 anonim ***** válasza:
Első vagyok, köszönöm, hogy kisegítettél, kedves első 22:56. Pont erre gondoltam :)
2011. jún. 29. 23:04
 10/18 A kérdező kommentje:
hány éves vagy? tinikkel próbáltad, vagy rágósabbakkal?
2011. jún. 29. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!