Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok azokról a srácokról, akik mindig okoskodnak?
úgy értem, mondok egy példát.
mondja a csaj:
-milyen hülyeség az az időjárás előrejelzés! nem is lesz eső, tök jó idő van!
a srác : - téves! ez nem holmi kuruzslás! kiszámítják a ciklon-anticiklonokat, ezek hatását, valamint a frontok alapján számítják ki, hogy blabla...
vagy...
-majd megfulladok, úgy teliettem magam!
-jajj, dehogy! nem tudsz megfulladni! nem a légcsöveden keresztül jut el a kaja a gyomrodba, hanem a nyelőcsöveden!
vagy...
-rohadt meleg van, és még izzadok is, mint a ló!
-igen! mert a tested fel van hevülve, és a pórusokon át a verejtékmirigyek segítségével a tested védekezik! természetes reakció!
csípitek az ilyen krapekokat?
idegeítenek..kib.aszottul idegesítenek.:@
sőt egyenesen felrúgnám az ilyet. :)
A nemmel gondolom arra célzott, hogy nem csípi az ilyen krapekokat... :D Az volt az utolsó kérdés.
Egyébként én sem kedvelem az ilyen srácokat, idegesít ha valaki okoskodik, főleg első találkozáskor.
Háááát nem nagyon...
Első randin egy ilyen mondatot ne dobj be! Most lehet hogy így leírva tök vicces amit írtál de ha élőben megy a dolog meg is ölheti a hangulatot. Most gondolj bele mondjuk ha azt az utolsót én mondtam volna neked a választ te nekem. Én tuti hogy nem tudnék utánna bármilyen témát felhozni. Szorongnék és többet nem mennék el veled rndira ezek után.
Van, akinek bejön az ilyesmi. Persze nem ilyen primitív szinteken..!
Eddigi randiaimon is többé-kevésbé -mint általában is- okostojás voltam, és minden randim jól sikerült. Ezzel nincs is gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!