Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok a falusi srácokról?
Figyelt kérdés
Jártatok már falusi sráccal?
Vélemény?
2009. júl. 4. 22:07
1/18 anonim válasza:
Igen, de nem az számít, hogy hova valósi úgyanis lehet az illető városi "paraszt" is.
2/18 anonim válasza:
Szerintem egy falusi srác ugyanolyan, mint egy városi... pff.:D nem tudom mi ezen a kérdés... miért gondolod, hogy egy falusi srác másabb, mint egy városi?:/
3/18 A kérdező kommentje:
halál unalom van itt nálunk, egyszerűen nem lehet ismerkedni.
2009. júl. 4. 22:10
4/18 A kérdező kommentje:
40-50km re laknátok egymással a pasiddal az nagy akadály lenne?
2009. júl. 4. 22:11
5/18 anonim válasza:
120km-re lakik tőlem a barátom,2éve vagyunk együtt...szerintem nem nagy gond...:)
6/18 anonim válasza:
Jártunk, áltlábn nagyobb a ... és olyan közvetlenül megy a dolgkra és nem sokat beszél csak hogy: Kőkóla? Én meg hogy: Meg hát!
7/18 A kérdező kommentje:
nem tudok egyszerűen tovább itt lakni (800-fős település) 60-km-re a legözelebbi várostól.
2009. júl. 4. 22:15
8/18 A kérdező kommentje:
mi szerencsétek van hgy városiak vagytok, el se hiszitek
2009. júl. 4. 22:16
9/18 anonim válasza:
Hát figyelj szerintem nyugodtan ismerkedj...60km az 1óra busszal sztem...vagy nem tudom...ennyi utazás meg belefér...és nem is muszáj mindig neked menned,a kiszemelted is jöhet hozzád...és nincs olyan hogy nem tudtok mit csinálni...:)
10/18 anonim válasza:
én is falusi vagyok, 15/l de nekem nem akadály, akármekkora távolságról legyen is szó. Nem kell elkeseredni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!