Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok a falusi srácokról?
Figyelt kérdés
Jártatok már falusi sráccal?
Vélemény?
2009. júl. 4. 22:07
11/18 A kérdező kommentje:
dehogy buszozok, van kocsim is....... igazából egyébként sincs időm és a napi2x40 perc.............. esélytelen.
2009. júl. 4. 22:21
12/18 anonim válasza:
Szia! Nem határozza meg az emberi értékeket, hogy ki hol lakik. Abban persze biztos hátrányod van, hogy ugye egy faluban kevesebb ember lakik, kevesebb az ismerkedési lehetőség, de ez téged emberi szinten egyáltalán nem minősít. Nos én laktam nagyvárosban, olyan szinten megutáltam, hogy el sem tudom mondani...komolyan, van aki szereti, én valahogy nem bírtam. Mindenhol az a rengeteg ember, nincs egy perc nyugalmad sem stb. Egyébként kisvárosban élek, itt semmi gond, jól érzem magam.
13/18 A kérdező kommentje:
Minden álmom hogy B.Pesti legyek......... egésznap pörgés, ma este buli............. itt meg, alvás.
2009. júl. 4. 22:23
15/18 anonim válasza:
Hidd el egy darabig élvezetes lenne Budapest, de utána..visszavágynál a friss levegőre, az olyan emberek közé, akik ismernek, nem néz mindenki levegőnek és tulajdonképpen mégse levegőnek...szóval kétségkívül szépnek tartom Budapestet és budapestiekkel sincs semmi gondom az ég világon, én egyszerűen a nagyvárost nem szeretem, valahogy számomra olyan, mint neked faluban. Amikor még fiatalabb voltam nekem is minden vágyam volt hatalmas városban élni, ahol sosem unatkozom, mára valahogy megváltoztam, pedig kipróbáltam a nagyvárosi életet, azt hittem beteljesedik az álmom, erre azzal teljesült be, hogy eljöttem onnan. Kívánom, hogy te is megtaláld azt a helyet, ahol igazán jól érzed magad.
16/18 anonim válasza:
Hidd el nem olyan jó B.pesten lakni. Egy idő után átveszed azokat a nem kívánatos szokásokat és elpestiesedsz. Az itteni haverjaid meg megutálnak. Tudom mert nekem az egyik VOLT barátnőm ment fel és pár év múlva találkoztam vele és nagyon lekezelő volt. Majdnem hogy én voltam a szemét... Ja és kibeszélt a pasijával a hátam mögött a saját lakásomban. Ki is raktam éjjel a szűrét keressen máshol szállást.
17/18 anonim válasza:
szerintem butus vagy. én is vidéki vagyok, és ha pörögni van kedvem bemegyek pestre. de semmiért nem cserélném el az itthoni környezetet, embereket és a saját kis kuckómat.
a falusi srácok ugyan olyanok mint a városiak. fiú és fiú között a lakhely nem tesz különbséget. =)
18/18 anonim válasza:
semmit, ha mellette normális, akkor ez nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!