Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most jól el***sztam a kapcsolatunkat igaz?
07-06 23:50 vagyok
Ismerem ezeket a majmokat jó közelről, volt módom tanulmányozni, hogy mi miatt sikerül nekik jobban mint nekem.
Ahogy már előttem is említették, ezek a jómadarak eljátsszák a jófiút, a macsót, a bűbájt, a tökéletesség élő szobrainak képzelik magukat. Nagyvonalúak, viccelődnek, még akár fejre is állnak a cél érdekében. Aztán amikor a kismadár berepült a kalitkába, akkor szép lassan levetik magukról a jelmezt, így láthatóvá válik a valódi énjük: egy agresszív állat, aki egyébként lelkileg (sokszor erkölcsileg is) egy nagy nulla. Végtelenül önzőek, csak magukra képesek gondolni, eszerint cselekszenek és azt várják el a társuktól, hogy őt kiszolgálják minden téren.
Egyik kedves lányismerősöm nemrégiben szintén pórul járt. Megismert egy srácot, aki csak hitegette, ő meg benyelte a horgot. Annak ellenére történt mindez, hogy ő már tapasztalt, de a szerelem és a srác mézesmadzagja teljesen elvakította. Álljon most itt az ő példája, beszélgetések kiragadott idézeteivel illusztrálva:
"de tudod tegnap délelőtt én írtam neki sms-t ...
ma délután és éjjel is én írtam neki, ő csak válaszolt
nem is hívott" -> már ekkor nyeregben volt az illető, szegény lányt szédítette, ő meg futott utána
"ha cs arra kellettem volna, akkor már sehol se lenne, mert lelépett volna" -> Itt a lényeg! A mézesmadzag az, hogy kialakítja magáról a rendes srác benyomását. Jóképű, agilis, esetleg gazdag is és még rendes is? Hát ki az a lány, aki egy ilyen jó ajánlatot kihagy...?
Aztán megtörtént az, amit megjósoltam neki, egy hét múlva már így írt:
"hát *****, szégyen ezt mondanom, de sajnos nem láttam belé, naívan azt gondoltam, h tényleg komolyak a szándékai. De másnap döbbentem rá, hogy csak szexre kellettem.
megdugott és otthagyott"
Nagyjából ennyit a dugógépekről!
Azt is tudom, hogy ez az egész falrahányt borsó, hiszen kedves lányok, legközelebb is úgy bedőltök nekik, mint annak a rendje. Kutyából nem lesz szalonna. Tisztázatlan családi háttér, zűrös haveri kör nem sok jót jelent! A túlzott önbizalom pedig valamilyen belső gyengeség kivetítése. A káromkodás és a trágár szavak használata is a belső rendezetlenségüket, szegényes lelkivilágukat és ad abszurdum műveletlenségüket, neveletlenségüket mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!