Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most jól el***sztam a kapcsolatunkat igaz?
Hát egyrészt ő a fiú, neki kéne hívnia téged, neki nincs oka ezen felháborodni.
Másrészt ha szeretne nem csinálna ilyet, és meg se bízik benned, ez nem egy jó kapcsolat alapja.
És az utolsó dolog, hogy né biztos dobnám az ilyen fiút, kivéve ha halálosan szerelmes lennék belé, mert mondani könnyű hogy szakítsatok, de ha szerelmes vagy akkor nem biztos hogy ezt fogod tenni. De mindenképp az lenne a jobb ha elfelejtenéd, te is találsz jobb pasit nála.
Remélem segítettem, 15/L
Igen,elég fura helyzet,de vele próbáltál erről beszélni?Magamból kiindulva én alig várnám hogy hívjon és olyan kedves lennék vele mint az állat mert ugye hiányozna hogy nincs mellettem!:)
Nem pedig bunkó és lekezelő stílusba!Egyszer lehet valaki feszült vagy ideges épp de ha csak folyton ez megy szerintem inkább hagyd a dolgot és lépj tovább!
Hát igen, az ellentétes tulajdonságok nem ütik egymást....
De hidd el nekem, hogy nem fogod elviselni hosszú távon. Nem láncolhat téged magához, nem teheti tönkre az életed...
Aztán majd ha elvett tőled mindent, jól elmegy a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!