Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán az utolsó lehetőség hogy helyrehozzam a kapcsolatunkat!? Végső elkeseredés!
Párommal nagyon penge élen táncol a kapcsolatunk. Borzasztóan elhidegültünk egymástól. Sokat veszekszünk, mindenért piszkálódunk. Többes számban írok, de nagyrészt beismerem én vagyok ilyen, Ő ritkán. Ezzel a viselkedéssel már sikerült elérni hogy semmibe se néz. Legalábbis ezt érzem. Csak házvezetőnőnek meg dadának (van egy lassan 3 éves kislányunk).
Mit tehetnék a kapcsolatunkért? Mindketten hibásak vagyunk, másban és másban. Már annyira elfajult, hogy a szétvállást latolgatjuk, de a szívem mélyén nagyon nem szeretném.
Undok, savanyú, gonosz vagyok. Visszasírja a "régi" nevetős, kedves énemet. De hát könyörgöm, akkor még se gyerek nem volt, a szüleinkkel laktunk, nem volt anyagi probléma stb.
Ha tudod, hogy nagyrészt te vagy a hibás, akkor húzz bele, és változz meg kicsit!
Legyél a régi, törődj magaddal (nem a külsőre értem, hanem arra, hogy szánj időt a feltöltődésre, hogy jobb kedved legyen)
Van egy könyv: Egymásra hangolva. Melegen ajánlom, biztos le lehet valahonnan tölteni. :)
Ami nem megy azt nem kell erőltetni. Hidd el. Ha először nehéz is lesz a különélés csak jobb lehet nektek is és a kislánynak is. Mert gondolj arra is, hogy a kislány így nőjön fel, hogy a szülei folyton marják egymást?
Ha meg szeret akkor úgy is vissza fog menni:)
22/l
(Bár fiatal vagyok, de tapasztaltam már pár dolgot. A szüleim is így nőttek fel, hogy csak marják egymást a pénz miat és minden miatt. És nem jó érzés így felnőni.)
Kedves utolsó hozzászóló!
mint már mondta, ez javarészt az ő hibája, meg az anyagi gond jelenléte
Valaki írta, hogy menjetek el egy hétvégére, csak ti ketten!
Én is arra szavazok, ne add fel, lesz ez még jobb is!
Ha most ezt túlélitek, nem lesz rosszabb, csak jobb!
Kitartást, és annak ellenére, hogy szorult helyzetben vagytok próbálj nevetni és mosolyogni...
Attól , h mérges vagy és kiabálsz még nem fog megoldoni az anyagi gond... mosolyogj!!! nevess rajta, és próbáld meg jobbá tenni! :)
Sajnos olyan dolgokat amiket régen, már nem engedhetünk meg magunknak. Sajnos nem is nagyon vágyik rá, nem is igazán érzi jól magát velem kettesben. Ezt beismerem, elmartam magamtól, valószínű ez az oka.
De szeretnénk mindketten visszafordítani. És ez jó.
Igyekszem változtatni de nem valami könnyű.
Ideig darabig megy, aztán visszatér a házisárkány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!