Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnánk elmélyíteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnánk elmélyíteni a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm. Igazából az évfolyamtársam, akivel 4 éve járok egy suliba, de soha nem tudtunk egymásról. Aztán az élet elkezdett egyre közelebb sodorni minket egymáshoz; egyre több közös programon vettünk részt, hirtelen közös baráti társaságba kerültünk, ilyenek. Ám nem beszéltünk egészen tavaly december 28-ig egy szót sem egymással. Ekkor egy meglepetés buliban találkoztunk ahol azonnal szóba elegyedtünk és már akkor nagyon közvetlen kapcsolat alakult ki köztünk. Azóta eltelt 2 hónap és a kapcsolatunk szépen mélyült, de megállt egy szinten sajnos, ahonnan egyszerűen nem tudom elmozdítani a dolgokat.

Az életfelfogásom olyan, ami megengedi, hogy foglalkozzak ezoterikus dolgokkal is. Éppen ezért van egy jósnőm, akihez- a lánnyal való megismerkedésünk után- azonnal elmentem, hogy lássam, mire számíthatunk. Persze tudta azonnal kérdés nélkül, hogy mi a helyzet, meg tökéletesen leírta a lányt is meg ilyesmi. Azt mondta, hogy az év második feléig várnom kell, amíg ebből olyan rendes kapcsolat lesz, amiről azt mondhatnánk, hogy járunk. Rendben, muszáj várnom. Ezt még nagyjából el is tudom fogadni, de nagyon tartok attól, hogy addigra kihűl ez a dolog. Úgy érzem, hogy nem mélyül a kapcsolatunk megfelelő tempóban. Néha-néha eljárunk randizgatni, de ez sem elég, mert ilyenkor is csak ideig-óráig frissül fel a kapcsolatunk- amúgy sajnos az iskolai mindennapokban egyszerűen ellaposodik és rutinszerűvé válik.

2011. febr. 27. 21:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ha a jósnő azt mondja, hogy csak akkor menj randizni a csajjal, ha a Red Sox a döntőben leveri a Cubs-ot, akkor megvárnád,amíg így lesz? Ne várj! Cselekedj most, hiszen te is érzed,hogy kezd kihűlni a dolog...megvárod amíg így lesz?
2011. febr. 27. 21:25
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy annak a hatása alatt döntök, hanem tudom és látom is, hogy igaza van: valóban nem tartunk még ott. A lehetőség benne van, azt egyértelműen látom, de sem tapasztalatom nincs az ilyen ügyekhez, sem ötletem, hogy mégis mit tegyek. Ezért kértem itt segítséget, mert tudom, hogy összejöhet ez egy idő után, de nemtudom, hogy addig mi legyen..
2011. febr. 27. 21:30
 3/13 anonim ***** válasza:

Első megint.

Oké, de akkor pls írd le, kb. hol tartotok. (Csók volt-e, mikor hova mentetek, kor,lakhely, stb., milyen együtt lenni vele, mit veszel észre rajta ha veled van, stb.)

2011. febr. 27. 21:33
 4/13 A kérdező kommentje:

Oké, szívesen:)

Én idén leszek 19, ő pedig nemsokára 18. Nem volt csók. Nagyon jól el tudunk beszélgetni, fordult elő, hogy egyhuzamban beszélgettünk 7-8 órát, meg ilyenek. Van, amikor úgy érzem, hogy távolságtartó velem és egyfajta falat húz maga köré, de aztán van olyan, hogy látom a szemében, hogy őszinte a mosolya és az érdeklődése. Észreveszi a legapróbb rezdüléseimet is és egyáltalán, elég jól egymásra vagyunk hangolva; nagyon megegyezik a személyiségünk és a világnézetünk.

Mindketten Veszprémben élünk. Az első randink egy általános séta volt a várban és a városban, valamint cukrászdázás és a többi:) Aztán tegnap lementünk balatonfüredre egy romantikus sétára és ismét beültünk egy eldugott kis cukrászdába sütizni meg beszélgetni. Az elején újra távolságtartó volt velem és érdektelen, de aztán a végén újra láttam, hogy őszinte a tekintete és a mosolya (ezt nem lehet jobban elmagyarázni).

Nagyon jó vele együtt lenni. Sajnos olyan vagyok, aki sokáig és sokat tud rágódni apróbb dolgokon is. Az első ilyen komolyabb randink előtt nagyon durván összevesztem a legjobban szeretett rokonommal. Igazság szerint biztos voltam benne, hogy ez majd rányomja a pecsétjét az egész délutánra. Aztán csak a végén döbbentem rá, hogy egyáltalán nem gondoltam erre az esetre, tehát teljesen el tudta velem feledtetni az összes ilyen problémámat. Senki más nem képes ilyenre.

Hát kb sztem ennyi:D

2011. febr. 27. 21:42
 5/13 anonim ***** válasza:

Na, akkor meg is van az első lépés: Csók.

Igen tudom, ezt így könnyű leírni, de meg kell tenned, vagy elkezd csak barátként tekinteni rád, azt meg ahogy látom, nem szeretnéd:P

Szervezz valami félreérthetetlenül romantikus randit, aztán a megfelelő pillanatban csókold meg:)

2011. febr. 27. 21:45
 6/13 A kérdező kommentje:

Úristen xD Mint már említettem, teljesen tapasztalatlan és -mondjuk ki- töketlen vagyok az ilyen témákban :DD Mi lesz, ha visszautasít? Az azért nagyon kellemetlen lesz/lenne.

Esetleg nincs ötleted egy félreérthetetlenül romantikus randi helyre vagy programra? :)

2011. febr. 27. 21:48
 7/13 anonim ***** válasza:
Nézd, én Budapesti vagyok, így sajnos Veszprémben nem vagyok túlzottan ismerős:s:s Bár igazából a csók ugyanúgy elcsattanhat egy séta közben, mint mondjuk a fák alatt(most mondtam valamit:P)
2011. febr. 27. 21:50
 8/13 A kérdező kommentje:
Oké, de nem is konkrét helyre gondoltam, hanem valami programötletre, pl: vacsora, vagy ilyesmi (persze nyilván nem vacsi..) Szépen kérlek, hogy vesd be a romantikus fantáziád, mert az enyém ilyenkor leblokkol :D
2011. febr. 27. 21:51
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát nem tom... nekem így elsőre a vár jutott volna eszembe, de azt mondtad ott már voltatok...kávéház. Mondjuk irodalmi kávéház, esetleg teaház.
2011. febr. 27. 21:55
 10/13 A kérdező kommentje:

hát lehet lesz még egy váras körünk... :D

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

2011. febr. 27. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!