Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnánk elmélyíteni a kapcsolatunkat?
Van egy lány ismerősöm. Igazából az évfolyamtársam, akivel 4 éve járok egy suliba, de soha nem tudtunk egymásról. Aztán az élet elkezdett egyre közelebb sodorni minket egymáshoz; egyre több közös programon vettünk részt, hirtelen közös baráti társaságba kerültünk, ilyenek. Ám nem beszéltünk egészen tavaly december 28-ig egy szót sem egymással. Ekkor egy meglepetés buliban találkoztunk ahol azonnal szóba elegyedtünk és már akkor nagyon közvetlen kapcsolat alakult ki köztünk. Azóta eltelt 2 hónap és a kapcsolatunk szépen mélyült, de megállt egy szinten sajnos, ahonnan egyszerűen nem tudom elmozdítani a dolgokat.
Az életfelfogásom olyan, ami megengedi, hogy foglalkozzak ezoterikus dolgokkal is. Éppen ezért van egy jósnőm, akihez- a lánnyal való megismerkedésünk után- azonnal elmentem, hogy lássam, mire számíthatunk. Persze tudta azonnal kérdés nélkül, hogy mi a helyzet, meg tökéletesen leírta a lányt is meg ilyesmi. Azt mondta, hogy az év második feléig várnom kell, amíg ebből olyan rendes kapcsolat lesz, amiről azt mondhatnánk, hogy járunk. Rendben, muszáj várnom. Ezt még nagyjából el is tudom fogadni, de nagyon tartok attól, hogy addigra kihűl ez a dolog. Úgy érzem, hogy nem mélyül a kapcsolatunk megfelelő tempóban. Néha-néha eljárunk randizgatni, de ez sem elég, mert ilyenkor is csak ideig-óráig frissül fel a kapcsolatunk- amúgy sajnos az iskolai mindennapokban egyszerűen ellaposodik és rutinszerűvé válik.
Nincs mit, és csak ügyesen, menni fog! És ne görcsölj, csak lazán,mindvégig lazán, és persze határozottan!
Drukkolok:)
Velem ugyan ez volt..sajnos erre is fel kell készülnöd minnél jobban erőlteted annál jobban fog kihűlni a kapcsolat és a vonzalomépítéseddel is baj lehet mert nagyon döcögősen írtad le a kapcsolatot...
Az én esetemben ugyan ez volt 4 hónap randizgatás után szünetet kért...rá két hónapra szó nélkül összejött egy sráccal én meg közben rendíthetetlenül hívogattam őt marcangolva magam pompás.. szép az élet..
A tanulság, inkább legyen ritkábban randi és ne mindig csak te akard, te keresd mert az gáz, és legyenek tartalmasak a randik óvatos fizikai érintések csók stb..Különbem az én sorsomra jutsz..
Üdv., LÚZER
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!