Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bombanőőd van akkor miért nézegetsz más csajokat?!?!?!
még egyszer leírnám nem a szépségemre irányul a kérdés:D de azért rakok képet, h megnyugodjon mindenki..persze azt is hozzáteszem a szépség relatív, van akinek tetszek van akinek nem, de csak a kérdésemmel kapcsolatos vélemények érdekelnének:)
köszike előre is
na nyomok egy normális választ, mert már rossz volt olvasni a szenvedéseteket :P
mi férfiak természetesen nem a monogámiára vagyunk kitalálva, evolúciós genetikai úton az agyunkba az van betáplálva, h mindenhol szét kell szórni a magvainkat.
akár tetszik, akár nem, mi minden nőt meg akarunk dugni, aki jól néz ki. ez még csak egy elfojtott állapot, amikor a csajokat nézegetjük.
azonban az evolúció kegyes volt veletek hölgyekkel, mivel kitalálta a szerelmet. ez azért van, h a jó genommal rendelkező párok együtt maradjanak, és csupa jó genetikájú egyedet hozzanak létre.
a lényeg, h bolondítsd magadba, figylej, v akár kérdezz rá, h mi az amit nagyon szeret, és tegyél a kedvére. ha vmennyire rendes a srác, ak hidd el, talán még többel fogja viszonozni neked ;)
Már bocs, de szerintem kicsit le kéne szállnod a magas lóról...
Másrészt meg igen, akármilyen hihetetlen, vannak böszme pasik. Csak azt nem tudom, hogy miért vagy még mindig vele. Állj már a sarkadra! Nem csak a normális pasikat kell tudni ám dobni! Lehet pont az a gond, hogy olyan fene mód kepesztesz érte...
kedves Don Garcia, szó nincs itt semmilyen magas lóról..normálisnak tartom magam minden tekintetben..és ezt azért írtam le h elkerüljem az olyan kérdéseket, h megadok-e neki mindent, v h nézek ki v mittudomén..
csak a kérdésemre kerestem a választ, illetve az ezzel kapcsolatos véleményeket..ha olyan egyszerű lenne szakítani vkivel akit szeret az ember..már rég túl lennék rajta^^
egyébként nem történt megcsalás+semmi..szóval ez nem indok szakításra sztem,de attól még igenis zavar..
Már csak azt nem értem, hogy ha a te egy szem pasid csinálja ezt, azt miért vetíted ki mindenkire? Egyrészt ez nem mindenkire igaz, másrészt nem látunk bele a barátod fejébe, kérdezd meg inkább tőle. Szomorú, hogy ilyen triviális dolgokat magyarázni kell.
Az az evolúciós duma meg csak ócska kifogás. Én ugyan "hiszek" az evolúcióban, de ez már túlzás, szabad akaratod is van, szóval nem kéne ilyenek mögé bújni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!