Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha bombanőőd van akkor miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bombanőőd van akkor miért nézegetsz más csajokat?!?!?!

Figyelt kérdés
egyszerűen nem értem..másfél éve vagyunk együtt, egy szép lány vagyok mindenféle tekintetben, ő meg a gép előtt másokra van rákattanva..és utána még ki is törli h ne lássam..egyszerűen lehetetlenség megfelelni a férfiaknak:/ elkeserítő..
2011. júl. 6. 08:20
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
66%

Lehet, hogy beképzelt vagy és nem szép:).

Szerintem pedig nőknek nehezebb megfelelni..

2011. júl. 6. 08:28
 2/25 A kérdező kommentje:
nem vagyok beképzelt..egyszerűen csak nem értem a férfiakat..
2011. júl. 6. 08:31
 3/25 A kérdező kommentje:
jah és kössz h a kérdésemre válaszoltál-.-"
2011. júl. 6. 08:33
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem "bombanőnek" kéne lenned, hanem egy rendesbarátnőnek, ha érted, mire gondolok.
2011. júl. 6. 08:34
 5/25 A kérdező kommentje:
:) lehet nem jól tettem fel a kérdést..nem a bombanőre irányul a dolog..inkább arra h itt vagyok mindent megteszek érte !! főzök mosok takarítok..jól is nézek ki..nekem bármit elmondhatna..és erre..ez van
2011. júl. 6. 08:37
 6/25 anonim ***** válasza:
62%

Mert a legtöbb férfi fa.szkalap. Az enyém épp ma készül megcsalni, nekem meg azt mondta, hogy nem fog találkozni a csajjal. Szerencsére a csaj mellettem van, alapból nem szakítana szét egy kapcsolatot, de jelentkezni fog, hogy a pasim tényleg kereste-e ma.

Ennek a legjobb része, hogy elvette tőlem a legkedvesebb embert, akit tiszta szívemből szeretek. Olyan megfontolásból, hogyha az övé nem lehetek, másé se legyek.

A legtöbb pasi fa.sz, tisztelet a kivételnek, de én eddig nem sok olyat ismertem meg.

2011. júl. 6. 08:37
 7/25 A kérdező kommentje:
és találnál akármikor ezerszer jobbat..de te azt szereted aki ezt teszi veled..:/:(
2011. júl. 6. 08:39
 8/25 anonim ***** válasza:

pffff. minek teszed fel újra ugyan azt a kérdést

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__19..

2011. júl. 6. 08:40
 9/25 A kérdező kommentje:
bocs..azér mert van jobb dolgom is annál mint hogy a gyakorikerdesek.hu előtt üljek ééés a kérdéseket olvasgassam-.-"
2011. júl. 6. 08:45
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy mégsem vagy szép??!

Az önteltség is meglátszik az ember arcán és nagyon meg tud rondítani egy nőt.

De az is lehet hogy alapból csúnya vagy csak szépnek hiszed magad.

2011. júl. 6. 08:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!