Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen kérdéseitek lennének egy fiúhoz? Itt mindet feltehetitek!
Jó akkor legyen teljesen normális ahogy neked tetszik..Mondjuk a normálisnak is elég tág a fogalma..
Mind1 csak arra akartam kilyukadni h vajon te azért nem akartad megmondani a korod mert vhogy lenézed a nálad fiatalabbakat.. nem tudom miért hittem ezt, valamiért ez jött le.. sajnálom ha tévedtem ...ez már pszichológia :)
miért várjátok, hogy a lány kezdeményezzen?
mert sok fiú félénkebb ezen a téren, meg ugye ez annak idején úgy volt hogy udvaroltak, aztán a nő döntött. NA most udvarlás nem is igazán van már, csak itt-ott, tehát mivel úgyis a lány az "elcsábítandó", vagyis úgyis ő dönt, ő mondja ki az utolsó szót, hogy kell-e neki a hím vagy nem, ezért félnek a fiúk, de annyi féle ember van, nő meg férfi, én is valahol a kettő közt vagyok (mármint nem a nő meg a férfi között, hanem a kezdeményező, meg a várakozó között :) Gondolom hogy így van, meg az is igaz, hogy nem elég érettek ehhez, nem értenek az ilyen dolgokhoz
Elitélitek a megcsalást?
Csak annyira mint a nők :)))
Mennyi ideig tudtok egy lány után járni? Meddig nem mondtok végleg le róla? Minek kell ahhoz történnie, hogy lemondjatok róla?
amúgy nagyon jó a kérdés, tetszik nagyon, és a válaszaid is rendben vannak + köszönöm is.
volt még egy másik kérdésem is, de elfelejtettem. :-(
Ha egy srác minden nap ír egy lánynak, akkor akar valamit?
Amúgy nekem is tetszik a kérdés, és helytálló válaszokat is adsz. Így tovább! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!