Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok milyen kérdéseitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen kérdéseitek lennének egy fiúhoz? Itt mindet feltehetitek!

Figyelt kérdés
De nemsoká megyek aludni, lesz amire csak holnap tudok válaszolni. Azért hajrá
2011. júl. 5. 21:46
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Az olyant úgy értem, hogy bejön. De egy 17 éves miért lenne alacsonyabb rendű? Vagy egy normális csaj? Bár az igaz ha csak viszonylag normális az nem annyira jó, inkább legyen teljesen normális! :)
2011. júl. 19. 00:03
 42/47 anonim ***** válasza:

Jó akkor legyen teljesen normális ahogy neked tetszik..Mondjuk a normálisnak is elég tág a fogalma..

Mind1 csak arra akartam kilyukadni h vajon te azért nem akartad megmondani a korod mert vhogy lenézed a nálad fiatalabbakat.. nem tudom miért hittem ezt, valamiért ez jött le.. sajnálom ha tévedtem ...ez már pszichológia :)

2011. júl. 19. 00:40
 43/47 anonim ***** válasza:
miért várjátok, hogy a lány kezdeményezzen?
2011. júl. 24. 15:12
 44/47 anonim ***** válasza:
Elitélitek a megcsalást?
2011. júl. 24. 15:28
 45/47 A kérdező kommentje:

miért várjátok, hogy a lány kezdeményezzen?

mert sok fiú félénkebb ezen a téren, meg ugye ez annak idején úgy volt hogy udvaroltak, aztán a nő döntött. NA most udvarlás nem is igazán van már, csak itt-ott, tehát mivel úgyis a lány az "elcsábítandó", vagyis úgyis ő dönt, ő mondja ki az utolsó szót, hogy kell-e neki a hím vagy nem, ezért félnek a fiúk, de annyi féle ember van, nő meg férfi, én is valahol a kettő közt vagyok (mármint nem a nő meg a férfi között, hanem a kezdeményező, meg a várakozó között :) Gondolom hogy így van, meg az is igaz, hogy nem elég érettek ehhez, nem értenek az ilyen dolgokhoz

Elitélitek a megcsalást?

Csak annyira mint a nők :)))

2011. júl. 24. 21:22
 46/47 anonim ***** válasza:

Mennyi ideig tudtok egy lány után járni? Meddig nem mondtok végleg le róla? Minek kell ahhoz történnie, hogy lemondjatok róla?

amúgy nagyon jó a kérdés, tetszik nagyon, és a válaszaid is rendben vannak + köszönöm is.

volt még egy másik kérdésem is, de elfelejtettem. :-(

2011. júl. 25. 18:23
 47/47 anonim ***** válasza:

Ha egy srác minden nap ír egy lánynak, akkor akar valamit?

Amúgy nekem is tetszik a kérdés, és helytálló válaszokat is adsz. Így tovább! :)

2011. júl. 25. 18:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!