Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen kérdéseitek lennének egy fiúhoz? Itt mindet feltehetitek!
Erre én is kíváncsi vagyok ám hogy hány éves vagy...?!
17/L
Barátilag max a barátnőjével, de csak akkor ha nem biszex. Egyéb esetet nem tudok.
Talán még akkor, ha a fiú b.zi.
Nekem elég egy formás lány elsétál előttem az utcán, beindul a fantáziám. Vagy akár egy olyan pillantás (:
Legkisebb érintés, hmmm ez már nehezebb. Pédául ha tömött buszon véletlen hozzám nyomódik egy szép feszes popsi. Az jól fel tud izgatni (:
Nem teljesen tudom a kérdést interpretálni de megpróbálom :) Arra gondolsz, ha publikus helyen? Hát azért az nem teljesen így megy... xD Tudjuk irányítani, kivéve ha elér egy olyan fokozati szintet, és az irányítás kicsúszik a kezünkből xDDD De erre nagyon ügyelünk. Ha viszont mégis, valamilyen oknál fogva ez bekövetkezne, akkor nagy baj van! :DDD De ha arra gondolsz, hogy ha egyedül vagyunk, hát azt remélem nem kell részletezni! :DD
Mi a legkisebb dolog ami felizgat? Hát pl. olyan helyzetben mint az előző, ha látunk egy jó csajt, és el kezdünk gondolkodni, hogy mit lenne jó csinálni vele, ha elkalandoznak a gondolataink :D Dehát egy jó nőn, aki tetszik, minden izgató, főleg ha ott van előtted élőben, mindegy mit mondok. Mondjuk engem az ha van is a csajban valami, vagyis van valami kisugárzása, valami különleges benne, és úgy szexi egyszerre, és ha nem csak a külsőt vesszük, akkor úgy legyen csábító a csaj, hogy nem tűnik teljesen hülyének, közönségesnek, vagy tahónak mert az nagyon el tudja venni az ember kedvét. De például ha már érintést kérded, ha mondjuk egy olyan nő, aki első ránézésre (LoOL :) talán nem annyira izgat fel elkapja a tököm, akkor biztos egyből égnek mered a kígyó xDDD. Vagy ha olyan célzást tesz, hogy bármit megtenne értem (velem):DD De egy jó nőnél mindegy, lehet hogy csak véletlen hozzámér, vagy én hozzá, és ajajajajj :DDD Meg az olyan látvány, ahol már megy az akció, pl. engem az orális szex nagyon beindít, de csak szigorúan jó csajjal (és semmi b*zulás, b*zulás az nuku! :))) Na, ennyi röviden. Majd ha még eszembe jut valami, írok :))
A korom nem írom már mondtam. Személyeset ne kérdezzek. De 17-nél több! :)
A barátilag smárolós dolgon én is gondolkodtam, de rájöttem h ironikusan értette
"mondjuk ENGEM az ha van is a csajban"
"bármit megtenne ÉRTEM (VELEM)"
Már ne is haragudj,de nem értelek hogy mért nem szeretnéd megosztani a korod, ez annyira tán nem személyes...
Te az idézett mondatokban magadról írtál akkor mégis csak valami személyeset osztottál meg velünk...ez nem zavar?
Saját vélemény: legalább hazudj vmit csak ne húzd az agyam :D
Üdv: 17 éves lány köszi^^
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!