Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen kérdéseitek lennének egy fiúhoz? Itt mindet feltehetitek!
ÁÁÁltalában van egy időszakotok amikor nem tudjátok kimutatni, hogy szeretitek a másikat. Ez miért van?
Nem tudom. Valahogy úgy ahogy egy válaszoló leírta. Néha ilyen kedvünk van, de hogy pontosan miért... Lehet olyankor egy kicsit nem vagyunk olyan jó hangulatban :) Meg az is lehet hogy a férfi egyszer a világmegváltó-gondolkodó-munkás-izomember-szuperhős időszakában van, meg a játékos önfeledt kisgyerek időszakában, és nem a gyengéd szerető időszakban. Nem lehet egyszerre mindhárom.
Egyébként nem 15-16 vagyok hanem 23. Na meg vagytok elégedve??? Miért volt ez olyan fontos? Jöhet a többi kérdés, csajszikák! :))) xDDD :DDDD
Én személy szerint meg vagyok elégedve, nagyon szépen köszönöm. :))
És akkor most mi lesz? :)
Mi az, hogy mi lesz?
Mire gondolsz? :)
mit jelent neked az hogy olyan?
csak átlagosságban kérdezem mondjuk pl egy olyan lányról aki viszonylag normális..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!