Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen kérdéseitek lennének egy fiúhoz? Itt mindet feltehetitek!
ami erről eszembe jutott először h ilyen vad csaj nekem is kéne :D
Hát ha szexelni nem akarsz akkor újdonság talán ha habot teszel 1-2 helyre őmeg lenyalja vagy ilyesmi :D
Ezek a válaszok igaziak. A sorok között kell olvasni, és megérted a lényeget :)
Igen b***snak tartjuk. Na jó annyira nem, nem mindenki, én sem. Ha csaj miatt csinálja, még hagyján, de ha mert neki úgy tetszik O_O :)))
Hát nem tudom. Próbáljatok ki új helyeket, vagy vegyetek be egy másik csajt is, az biztos elnyerné a tetszését :))) De amit előttem írt vki az is jó. Csak látszódjon hogy te is élvezed! Néha legyél huncut, amikor nem számít rá, ne nyűgös meg tökömtudja :))) Használjátok a kis kobakotokat! :))
Hehe, igazi női tanácsadó lettem :DDD
Na itt vagyok újra csajok! :))
1. Igazából ez mindkét oldalon megvan de szerintem a fiúk azért vannak így, mert lefeküdni sokkal lehet, de szeretni csak egyet! :DD Vagyis olyankor nem érzik megcsalásnak. Na jó az igazság, hogy ez személyfüggő, csajnál is és fiúnál is. De én nem csinálnék ilyet, az biztos :))))
2. A farkunk magas szinten képes az alkalmazkodásra. :) Vagyis mikor nincs harckészültségben, akkor elég kicsire össze tud menni, és rugalmas is (de ha egyszer beindul uhh :))) Ha ülünk a lábunk között lóg! Semmi gond vele, amíg el nem kezd ágaskodni! :)))) Akkor egy jobb helyet kell neki keresni! :)))))
3. a korom az titok. De nem vagyok egy öreg pedo, se kis tinipubi :))))
Még egy tegnapi kérdésre adott választ szeretnék kibővíteni. Amint az tudjuk, a fiúk bármikor képesek elmenni, míg a nők nehezen, de ez nem jelenti azt hogy a fiúknak mindig jó (talán így kompenzálja az élet). Persze egy "jó" érzés akkor is van, de van olyan is hogy rángatás után nem különösebben jó, de olyan is hogy nagyon. De nőkkel egész más, mintha szintet lépne az ember :)) Csak az számít, hogy közben nagyon be legyen indulva, mikor elmegy. Úgyhogy csajok, mindent bele!!!!
:DDDD
Azt mondtad mindenre válaszolsz, akkor a korodat miért nem mondod el?
Ha akarod írd meg privátba! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!