Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbáltuk hármasban is, azóta a párom állandóan felhozza, hogy jó lenne újra, én viszont nem akarom?
Pár hete párommal kipróbáltuk hármasban is a szexet. Leginkább a párom vágyott rá, ő vetette fel magát az ötletet is, hogy lenne-e kedvem hozzá, de bennem is volt egy kis kíváncsiság, ezért igent mondtam. A harmadik fél egy lány ismerősünk volt a közös baráti körünkből.
Végül is jó volt, de nekem bőven elég volt az az egy alkalom is... rájöttem, hogy a lányokhoz nem vonzódom "úgy", ezért nem is szeretnék több ilyen együttlétet, a párom viszont nagyon jól érezte magát, és azóta állandóan azzal nyaggat, hogy mikor lesz a következő alkalom. Megmondtam neki, hogy én nem vágyom rá, nekem elég volt ez az egy, kipróbáltam, de nem jött be annyira, hogy rendszeresítsem is a dolgot... a párom látszólag ezt el is fogadja, mégis látom rajta, hogy rosszul esik neki, és sokszor durcás lesz miatta, mikor elutasító választ adok a kérésére.
Legutóbb arra értem haza, hogy az a lány, akit a múltkor bevettünk harmadiknak, már ott volt nálunk a nappaliban, és a párommal együtt tervezgették, hogy jövő hétvégén megint "összejönnénk" egy menetre. Engem nagyon bántott, hogy nélkülem kezdték megszervezni, mikor világosan megmondtam, hogy nem akarok több ilyet. Szeretem a páromat és nem akarom őt elveszíteni, de hogy értessem meg vele, hogy nekem ez az "édes hármas" nem jön be?
Mit tegyek ebben a helyzetben?
A szakítás NEM opció, kérlek, ilyen tanácsot ne adjatok, hogy hagyjam ott. 5 éve vagyunk együtt, és eddig sosem volt semmiféle gondunk. Biztos ezt is meg fogjuk tudni oldani, csak kell hozzá egy kis segítség! Legyetek szívesek más tanácsot adni, mint a szakítás!
Köszönöm szépen!
OFF Milyen erkölccsőszök te szerencsétlen? Talán az a bajod, hogy normális felfogásuk van? Ha lenne egy kis empátiád, akkor beleképzelhetnéd magad a lány helyzetébe, hidd el nem egyszerű. Akkor szerinted az lenne a megoldás hogy akaratán kívül belemegy egy ilyen megalázó helyzetbe? Széééééééééép tanács! Off vége
Kérdező! Nagyon nem akar a barátod megérteni Téged! Ültesd le, és most már lehetsz őszinte vele, hiszen most már ő is kapott egy idézőjeles pofont tőled, amikor felhoztad neki a pasis felállást. Mondd el neki, hogy ezt azért találtad ki, mivel nem akarja meghallani, hogy Te mit szeretnél, így egy kicsit ő is leckét kapott. Ha tényleg szeretne téged, nem ácsingózna egy másik lány után.
Nem sértés akar lenni, csak egy jótanács neked: ne legyél puhány, még nőként sem, mert ha ezt engeded neki, akkor onnantól már nincs visszaút, legközelebbi találmánya talán a swinger-klub lesz, vagy ahogyan néhányan felettem jelezték, talán a megcsalás. Legyél vele kemény, határozott!
Én is kíváncsi vagyok hogy milyen lehet +1 lánnyal, de nem fogom felhozni a barátnőmnek, mert tudom, hogy az ő szemében felérne egy megcsalással. Meg sokkal fontosabb ő nekem, mint egy vágyálom.
Ha neked csak 1* lehetett úgy, hogy 2 pasival, neki mért lehetne 2*, hogy 2 lánnyal?
Ezt kérdezd meg tőle!
Én a helyedben megmondanám neki kő keményen, hogyha ahhoz a másik lányhoz annyira ragaszkodik, legyen vele, de nélküled! Ha ezen nem bír elgondolkozni, akkor én is sajnálom, de a legjobb, ha otthagyod. Ha tényleg szeret, akkor megérti hogy ezt nem akarod. Ha tényleg szeret, akkor utánad megy. Ha nem, meg sem érdemelt téged!
na igen..keress meleg srácot..mondd el hogy ha többször vagytok lánnyal akkor töbaször legyetek fiúval is, és ők is kényeztessék egymást...
vagy mondd meg neki kerek perec (ha nem akarsz igazából másik pasit) hogy te nem akarsz hármast szóval válasszon közted és a másik lány közt...ha őt választja, akkor úgyis megcsalt volna, szal nem érdemes bánkódnod miatta..
ne tűrj el bármit, és ne eggyezz bele olyanba amit nem akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!