Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kipróbáltuk hármasban is,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kipróbáltuk hármasban is, azóta a párom állandóan felhozza, hogy jó lenne újra, én viszont nem akarom?

Figyelt kérdés

Pár hete párommal kipróbáltuk hármasban is a szexet. Leginkább a párom vágyott rá, ő vetette fel magát az ötletet is, hogy lenne-e kedvem hozzá, de bennem is volt egy kis kíváncsiság, ezért igent mondtam. A harmadik fél egy lány ismerősünk volt a közös baráti körünkből.

Végül is jó volt, de nekem bőven elég volt az az egy alkalom is... rájöttem, hogy a lányokhoz nem vonzódom "úgy", ezért nem is szeretnék több ilyen együttlétet, a párom viszont nagyon jól érezte magát, és azóta állandóan azzal nyaggat, hogy mikor lesz a következő alkalom. Megmondtam neki, hogy én nem vágyom rá, nekem elég volt ez az egy, kipróbáltam, de nem jött be annyira, hogy rendszeresítsem is a dolgot... a párom látszólag ezt el is fogadja, mégis látom rajta, hogy rosszul esik neki, és sokszor durcás lesz miatta, mikor elutasító választ adok a kérésére.

Legutóbb arra értem haza, hogy az a lány, akit a múltkor bevettünk harmadiknak, már ott volt nálunk a nappaliban, és a párommal együtt tervezgették, hogy jövő hétvégén megint "összejönnénk" egy menetre. Engem nagyon bántott, hogy nélkülem kezdték megszervezni, mikor világosan megmondtam, hogy nem akarok több ilyet. Szeretem a páromat és nem akarom őt elveszíteni, de hogy értessem meg vele, hogy nekem ez az "édes hármas" nem jön be?

Mit tegyek ebben a helyzetben?

A szakítás NEM opció, kérlek, ilyen tanácsot ne adjatok, hogy hagyjam ott. 5 éve vagyunk együtt, és eddig sosem volt semmiféle gondunk. Biztos ezt is meg fogjuk tudni oldani, csak kell hozzá egy kis segítség! Legyetek szívesek más tanácsot adni, mint a szakítás!

Köszönöm szépen!

2011. jún. 29. 21:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%
A párod nőljön fel, és értse meg!
2011. jún. 29. 21:37
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok ellenére a 3-as dolognak, sőt, én is kipróbálnám, de ha látnám a barátnőmön (sőt, elmondaná), hogy szép volt, de ilyet többet nem szeretne, akkor nem erőltetném. Kissé bunkó a barátod. Szerintem kicsit veszekedj vele, esetleg mondd azt, hogy jöhet a hármas, de akkor még egy fiút vesztek be. Engem ez eléggé elrettentene ahhoz, hogy többé ne kérdezzem meg... Ha viszont nem sikerül megoldani (az nem a te hibád lesz), és neki lételeme a hármas szex, akkor nincs más megoldás, mint az, hogy továbbléptek.
2011. jún. 29. 21:38
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű a megoldás. Mondd a párodnak azt, hogy benne vagy a hármas szexben. Viszont a régi felállás már uncsi. A közös barátnőtök helyébe pedig már találtál is egy még nála is gyönyörűbb partnert. Úgy hívják, hogy Jani.
2011. jún. 29. 21:39
 4/23 anonim ***** válasza:
96%

Én otthagynám egy kis időre, nem szakítanék vele, csak megmondanám, hogy ha annyira bejött neked az a lány, akkor legyél vele, és egy időre otthagynám. Utána ha szeret, utánad megy, ha nem, akkor 5 év ide vagy oda, jobb ha szétválnak útjaitok, hidd el. Ha most másra vágyakozik, (igaz, veled) akkor később mi lesz, amikor már esetleg házasok lennétek? Gondolj bele ebbe. Jobb most elválni, minthogy később egy család menjen tönkre.

VAGY, vesd fel neki, hogy oké, de most egy pasi jön 3.nak. Szervezd meg, utána te is tégy ugyanígy, és kérdezd meg tőle, hogy hogy esett neki ez, mert ő is ugyanezt csinálta.

2011. jún. 29. 21:40
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

igen, szerintem is dobd be az h a csaj helyett egy fiú jöjjön, vagy az h még egy srác a csaj mellé...

ez lehet h elűzi a kedvét, de lehet h meghozza :D

2011. jún. 29. 21:42
 6/23 anonim ***** válasza:
98%
ot nem a harmas izgatja hanem a legalis felrekavaras lehetosege, ez teljesen egyertelmu.
2011. jún. 29. 21:48
 7/23 anonim ***** válasza:
98%
Végülis nevezhetjük nevén is a dolgot. Ez a párod számára egy kedvező alkalom arra, hogy mással is szexeljen. Magyarul legalizálja a megcsalást.
2011. jún. 29. 21:49
 8/23 anonim ***** válasza:
97%

Először is a vágyat el lehet fojtani ha szeretjük a másikat! A barátod, nyilvánvalóan semmibe vesz téged, hisz nem csak éreztetted, hanem nyíltan meg is mondtad neki, hogy nem akarod. És utána lényegében előtted beszél meg egy másik akciót a lánnyal, téged úgymond átlépve mintha semmi közöd nem lenne a dologhoz, mintha egy tárgy lennél. Ezen gondolkodj el egy kicsit.

Jó ötlet lenne, amit előzőekben már javasoltak a kollégák, hogy most te is szeretnéd kipróbálni +1 fiúval. Nem kell, hogy tényleg megtörténjen, csak hogy lássa rajtad, hogy mennyire rá vagy izgulva erre a dologra. Például javasolj jóképű srácokat, akik valamivel jobban néznek ki mint a barátod. Jó tudom, neked ő e legjobb pasi, de azért ilyen szempontok alapján válassz.

Ha fontos vagy neki, akkor át fogja érezni, hogy mit követel tőled, mert féltékeny lesz arra a +1 fiúra.

Ezzel talán eléred, hogy ő is átlássa a helyzetedet.

2011. jún. 29. 22:08
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
legközelebb próbáljátok ki egy plusz pasival a 1 csaj 2 pasi felállást..valszeg ő sem szeret majd buzulni, akkor talán majd megérti..
2011. jún. 29. 22:18
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

attólfügg hogy volt szerintem...a csajjal csak ti "kényeztettétek" egymást, vagy vele is szexelt a barátod?

mert ha vele is, akkor ahogy előttem írták, "legalizálta a megcsalást" mert már valószínüleg vágyott arra a csajra de megcsalni nem akart. szerintem ez elég nagy, sőt ROHADTnagy bunkóság, énis felhoznám a 3. pasi opciót ;)

2011. jún. 29. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!