Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lenne a kevésbé rossz megoldás? Hármasban vagy édes-kettesben?
Elkerülhetetlen, hogy a 25 éves feleségem lefeküdjön velünk egykorú barátommal. Nem lecserélni akar, kíváncsi a fiúra és úgy érzi, nem hagyhatja ki. Beletörődtem, elfogadtam, de annyiban bonyolítja a dolgot, hogy mindezt egy hármas szex partiban kívánja megtenni, mert szerinte az becsületesebb megoldás, mint a hagyományos megcsalás. Én meg úgy érzem, hogy ha az idegen férfi belekerül(t) a képbe, teljesen mindegy, hogy hármasban vagy édes kettesben történik meg, ahogyan ’minden más rendes asszony’ ’csalja’ az ’urát’. Továbbá félek is. Azt már lerendeztem magamban, hogy odaadja magát a barátomnak, de hogy még tanúja is legyek! Ráadásul úgy veszem ki a feleségem szavaiból, hogy a lényeg a barátom beavatása lesz, én inkább passzív szemlélője lehetek, esetleg be is szállhatok.
A barátomat nem hibáztatom, nem Ő kezdett ki az asszonnyal. Ha nagyon erősködnék, Ő akár vissza is utasítaná a felkérést, de az ahhoz vezetne, hogy a feleségem nem szívesen látná, és csak ’titokba’ tarthatnám a barátommal a kapcsolatot. És ha már új férfit hoz az asszony az ágyba, az tényleg legyen a gyerekkori barátom
Mindez nagyon bizarr, de lányok mondják, hogy ilyen esetben a ’megcsalt’ férjnek az a jobb, ha Ő is jelen van, mert akkor nem fáj annyira a feleség ’hűtlensége’.
Kinek mi a véleménye?
- Erről a megállapításról.
- Melyik lenne a kevésbé rossz megoldás?
-Igaz az, hogy ez közelebb hozna bennünket a barátommal?
Ekkora lúzert, öcsém! :D
Még a csávó farkát is tartsd, miközben dugja a feleséged! Ilyet...
Ez szerintem megalázó! Miért hagyod magad?
Én semmiképp nem törődnék bele egy ilyenbe. Inkább kiadnám az útját! Nem mondod komolyan, hogy a barátoddal együtt kúrnád be a feleséged?! Én nem bírnám nézni pl. hogy miközben kúrom, a barátom f*sza van a szájában, eszembe jutna a szép mosolya, közös csókok stb.
Szerintem roncsot csinálsz magadból ha belemész! Legyen már benned tartás!
Ezt most nem mondod komolyan? Úgy hagynám ott a feleséget ebben az esetben, ha ilyennel jönne elő, mint a pinty. Megmondanám neki, hogy ha ennyire kell a barátom, akkor nesze, vidd. Nem tudom, hogy vagy képes ezt eltűrni =(
22/F
12:37
Igen! csatlakozom az előttem szólohoz. Vesd fel ezt a lehetőséget mihamarabb!!!
Szívből sajnállak. Tényleg.
Semmi irónia, vagy rossz szándék nem beszél belőlem.
Válaszd inkább a második verziót. Velem sokkal szoftosabb ilyesmi történt, de három napig bőgtem mint valami óriáscsecsemő. Nem kioktatólag, de véleményem szerint nagyon sok kompromisszumot kötöttél a felségeddel. Vigyázz, mert egy olyan érzékeny pontnál tartasz, hogy az egész életed megsiklik, ha nem vigyázol!!
A legjobbakat, kívánom a lehető legjobb végkifejletet, sok sikert, kitartást, józan eszet, felelősségtudatot, meg hogy a feleséged is észbe kapjon egy kicsit! Mindig gondolj arra, hogy a gyerek irányába mit jelent, akár tizenöt évvel később, mert ha egy ilyet megtud, na attól aztán nagy sérülést szerezhet, ami megkeseríti az életét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!