Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lenne a kevésbé rossz megoldás? Hármasban vagy édes-kettesben?
Elkerülhetetlen, hogy a 25 éves feleségem lefeküdjön velünk egykorú barátommal. Nem lecserélni akar, kíváncsi a fiúra és úgy érzi, nem hagyhatja ki. Beletörődtem, elfogadtam, de annyiban bonyolítja a dolgot, hogy mindezt egy hármas szex partiban kívánja megtenni, mert szerinte az becsületesebb megoldás, mint a hagyományos megcsalás. Én meg úgy érzem, hogy ha az idegen férfi belekerül(t) a képbe, teljesen mindegy, hogy hármasban vagy édes kettesben történik meg, ahogyan ’minden más rendes asszony’ ’csalja’ az ’urát’. Továbbá félek is. Azt már lerendeztem magamban, hogy odaadja magát a barátomnak, de hogy még tanúja is legyek! Ráadásul úgy veszem ki a feleségem szavaiból, hogy a lényeg a barátom beavatása lesz, én inkább passzív szemlélője lehetek, esetleg be is szállhatok.
A barátomat nem hibáztatom, nem Ő kezdett ki az asszonnyal. Ha nagyon erősködnék, Ő akár vissza is utasítaná a felkérést, de az ahhoz vezetne, hogy a feleségem nem szívesen látná, és csak ’titokba’ tarthatnám a barátommal a kapcsolatot. És ha már új férfit hoz az asszony az ágyba, az tényleg legyen a gyerekkori barátom
Mindez nagyon bizarr, de lányok mondják, hogy ilyen esetben a ’megcsalt’ férjnek az a jobb, ha Ő is jelen van, mert akkor nem fáj annyira a feleség ’hűtlensége’.
Kinek mi a véleménye?
- Erről a megállapításról.
- Melyik lenne a kevésbé rossz megoldás?
-Igaz az, hogy ez közelebb hozna bennünket a barátommal?
Na basszus... Nagyon sok érdekességet és rendkivüli dolgokat olvastam itt amitél teljesen megáll az ész...DE EEEEZZZZZ...Basszuuusss.....ez a rekordot üti :)))))
Én legelőször abba gondolok bele, hogy ki találhat ki ilyet!!
És utána meg azt, hogy aki ezt kitalálta az normális-e?
És méghozzá gyereket is nevel...hűűűű öccséém...csak etekután elképzeltem, hogy mi lesz a gyerekből, ha ilyen körülmények közt nő fel...
Szerintem alegelselgjobb megoldás, hogy küld a feleséged egy pszihológushoz, aztán lehetséges, hogy átküldi egy pszihiáterhez. Nem tudom, hogyan tudtál ilyen nőt választani, de hogy problémája van a központi állományában az is biztos...
A nőt muszáj otthagyni az egyszer 100-as
A gyerekkel van a gond, hogy mi lesz.
Amit az előttem levő mondott, felveszed valami hangfelvételre és akkro a bíróság nem bizná rá az anyjához.
Most ha 3 asban csinálod akkor ő vezet téged és téged megaláz...papucs vagy...rendszeressé válik
Ha meg 2 esben hagyod akkro is megaláz és hagyod, hogy megcsaljanak és akkro is papucs vagy és azt tesz veled amit akar. Beletipor a büszkeségedbe és a férfiasságodba mindkét esetben és tutyi mutyi maradsz egész életeden át ha ebbe beleegyezel.
Inkább vágj vissza, hogy majd hozol 2 barátnőjet és akkor 4 esben szexeltek következő alkalomkor..de ott a gyerek..és ha megtudja hogy ezek történtek amirko felnő és ha normális lesz akkor...húúú ...asszem egy életere megutál benneteket.
De ha arra akarsz választ hogy meikakevésbé rosszabb akkro ime itt a válasz:
Amennyire tökmindegy az is ha most egy sz*rt fogsz a markodban megszoritod és most a mutatoujjadról szopod vagy a hüvelykujjadról, vagy a isujjadról...
Annyira mindegy az is, hogy most 3-asban vagy 2-esben csináljátok.
Barátaim!
Mi is mindnyájan megérjük a pénzünket, mert mondjuk a Nationa Geographic Channel helyett ezt site-ot olvasgatjuk, és annak is a legpikánsabb részét.
Úgy csináltok, mintha soha sem hallottatok volna arról, hogy egy lány két fiúval szeretkezett! Biztosan volt már ilyen az információs robbanás előtt is. Sőt olyan is, hogy egy férjes, kisgyermekes asszony kezdeményezett olyasmit, amit - persze itt is csak a szájhagyományra lehet hagyatkozni - általában a férjek, férfiak szoktak. Nem azt mondom, hogy ez már természetes - mert soha sem lesz az -, de el sem ítélem a 25 éves fiatalasszonyt. Szegény apukát - mert ez itt a lényeg - nem hibáztatom, hiszen csak vergődik egy még meg sem történt dolog miatt. Ha már két rossz dolog közül kell választani, akkor tényleg olyan férfi bújon harmadikként az ágyba, akit legalább már jól ismer a férj.
Érdekes, én is azt hallottam - lányoktól, sőt asszonyoktól is, akik hármas partiban részt vettek -, hogy sokkal szerencsésebb a férjnek, ha Ő is részt vesz a buliban. Én azt kívánom a kedves férjnek, hogy bárhogyan is alakul a dolog, a felesége kíváncsisága ellenére maradjon meg a családi boldogsága.
40/F
A kérdés, a kérdező és a hozzászólások véleményezése helyett csak a kérdésre válaszolok:
- Én is hallottam, hogy ilyen esetben kevésbé fáj a férjnek, ha jelen van
- Emiatt, meg egyébként is az a véleményem, hogy élj a lehetőséggel, még ha az első alkalommal csak passzív szemlélő lehetsz. (Nyilván azért, mert az asszonynak is újdonság, és nem tudja, tud-e majd két fiúval foglalkozni egyszerre.)Ne feledd, ezt nem tagadhatja majd le, míg egy előre bejelentett édes kettest igen.
- Ha ezt a házasságotok, és a házaséletetek kibirja, az garantált, hogy közelebb hoz Beneteket a barátoddal. (Iróniával sógorságnak mondják ezt, de - bármilyen furcsának is hangzik - azután mindketten felelősek vagytok az asszonyért.)
Sajnos, bárkivel előfordulhat, hogy a házastársa - ilyen vagy olyan okból - új kalandot keres, így ez, fiatal barátunk esetében sem védhető ki könnyen.
Ha már kivédhetetlen én azt tanácsolom, hogy ne adja meg a feleségének az éde kettes lehetőségét. Ha a behatolás sorrendjét a hölgy úgyis eldöntötte már, legyen aktív az előjátékban, és viselje el férfiasan, amit a barátja a kedvesével tenni fog. (Nem rossz dolog az, csak a helyzet lesz 'szokatlan' és furcsa.)
Eléggé népszerű 'időtöltés' lett az ilyesmi. Kívánom barátunknak, hogy ne megalázott vesztesként kerüljön ki a kalandból!
Valószínű, hogy azóta már valamilyen fejlemény van az ügyben. Érdekelne, milyen?
Milyen egy ribanccal együtt élni? Milyen egy gerinctelen barát szemébe nézni?
Vagy esetleg észhez tért-e az asszony? Vagy szakításra került a sor?
Engedd meg, hogy itt válaszoljak a privát üzenetedre:
Az a nő, akinek férje van, és a férje mellett szemet vet a férj barátjára, és lefekszik Vele, az ribanc. A többi melléduma.
"Nem tudlak minősíteni, sőt értékelni sem, mert semmit - kordd, nemed -
nem tud/hat/ok Rólad.
Annyit azonban fogadj el válaszként, hogy a privát volnara terelt
eszmecsere visszahozatalával nem voltál korrekt.
Üdv.
Ilja"
Nem kell minősítened. Nincs is rá alapod. Viszont az én párom biztos nem fut más farka után, ráadásul nem várja el, hogy még asszisztáljak is hozzá. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!