Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik lenne a kevésbé rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lenne a kevésbé rossz megoldás? Hármasban vagy édes-kettesben?

Figyelt kérdés

Elkerülhetetlen, hogy a 25 éves feleségem lefeküdjön velünk egykorú barátommal. Nem lecserélni akar, kíváncsi a fiúra és úgy érzi, nem hagyhatja ki. Beletörődtem, elfogadtam, de annyiban bonyolítja a dolgot, hogy mindezt egy hármas szex partiban kívánja megtenni, mert szerinte az becsületesebb megoldás, mint a hagyományos megcsalás. Én meg úgy érzem, hogy ha az idegen férfi belekerül(t) a képbe, teljesen mindegy, hogy hármasban vagy édes kettesben történik meg, ahogyan ’minden más rendes asszony’ ’csalja’ az ’urát’. Továbbá félek is. Azt már lerendeztem magamban, hogy odaadja magát a barátomnak, de hogy még tanúja is legyek! Ráadásul úgy veszem ki a feleségem szavaiból, hogy a lényeg a barátom beavatása lesz, én inkább passzív szemlélője lehetek, esetleg be is szállhatok.

A barátomat nem hibáztatom, nem Ő kezdett ki az asszonnyal. Ha nagyon erősködnék, Ő akár vissza is utasítaná a felkérést, de az ahhoz vezetne, hogy a feleségem nem szívesen látná, és csak ’titokba’ tarthatnám a barátommal a kapcsolatot. És ha már új férfit hoz az asszony az ágyba, az tényleg legyen a gyerekkori barátom

Mindez nagyon bizarr, de lányok mondják, hogy ilyen esetben a ’megcsalt’ férjnek az a jobb, ha Ő is jelen van, mert akkor nem fáj annyira a feleség ’hűtlensége’.

Kinek mi a véleménye?

- Erről a megállapításról.

- Melyik lenne a kevésbé rossz megoldás?

-Igaz az, hogy ez közelebb hozna bennünket a barátommal?

2009. okt. 1. 12:27
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
58%
Az lehet, de nem én dugatom a feleségem a haverokkal...
2009. okt. 5. 13:38
 32/51 anonim ***** válasza:
95%

De ráértek mind a ketten! (Én sajtófigyelő vagyok, és 'hivatalból' véletlen szerűen ilyen fórumokba is beletekintek.)

Fiatal barátunknak van egy problémája (Magam is arra hajlok, hogy kamu, de a mai világban minden lehetséges.), amire nem kapott választ. Tőlem sem fog, mert nem volna illdomos.

Abban igaza van, hogy felettébb inkorrekt dolog volt a kettőtök magánlevelezését idézni, de ez valóban mindent elárul Rólad.

Véleményem szerint a 'dolog' erkölcsi részét egy másik fórumon - például privát levelezésben - kellene megvitatni.

2009. okt. 5. 13:57
 33/51 anonim ***** válasza:
60%
Áhhhhh öcsém már vagy fél éve nem jelentkeztem be hogy írjak de ez felb@szta az agyam nagyon. Szerintem ultra megalázó amit csinál a feleséged én tutira kiadnám az útját... hogy mehet ahova akar...
2009. okt. 6. 21:03
 34/51 anonim ***** válasza:
39%

hello.

Én a te helyedbe megbeszélném a feleségemmel h kivel akar együtt lenni és ha nem téged akar v már nem szeret akkor nem kell erőltetni a dolgot.de ha téged akkor ne is gondoljon ilyenre h másik pasival lefekszik.én ezt mondanám neki.

2009. okt. 6. 21:07
 35/51 anonim ***** válasza:
51%
Amit az elsőnek írtál. Na figyelj ő nem lebaszott téged de totálisan igazat adok neki. Szerintem egy férfinak ezt nem szabad tűrni. Bár felvetném neki hogy mi lenne ha te is hoznál egy nőt... lehet változnának a dolgok. De én otthagynám mind a kettőt a gyereket meg felnevelném normálisan....
 36/51 anonim ***** válasza:
91%

Ha ez a kérdés komoly, és tényleg elkerülhetetlen, akkor tényleg történjen meg. Legalább mindhárman (Főleg Te) túlesztek rajta. De hogyan lehetne tanácsot adni.

- Az, hogy engedd meg, és hagy Őket kettesben, az - a történések szempontjából - valahogyan 'kultúráltabb' megoldásnak tűnik. Attól még nem lesz megtörtént, és fájni sem fog kevésbé. Ráadásul lehet, hogy éppen a résztvevők nyomják Rád a bélyege, ogy átengedted a szerelmedet, a feleségedet.

- Résztvenni hármas szexben úgymond "elég népszerű időtöltés lett", de végignézni, hogy a feleségünk, szerelmünk egy másik férfival van - függetlenül attól, hogy az első alkalommal csak passzív szemlélője lehetsz vagy be is vonnak harmadiknak - még az 'átengedésnél' is bizarabb dolog. Igaz, az egy olyan szituáció, amit a feleség nem tagadhat le.

Bizonyára nem vagy happy, hogy ilyen asszont fogtál ki, de ha mégis dönteni kell vagy tanácsot adni, 51:49 arányban a hármasban-ra szavazok.

37/51 anonim ***** válasza:
58%

hát igen hülye vagy ha belemész... amúgy meg ha már felhozta akkor lehet az összes barátodon végigmenne... mindet végignéznéd?? a kettő közül egyiket se válaszd... csapj az asztalra és vagy veled vagy nélküled... ezen gondolkodni sem lenne szabad....

... hogy mik vannak?!...

2009. okt. 6. 21:13
 38/51 anonim ***** válasza:
62%

1. Az ilyen barát, NEM BARÁT! Mi az, hogy "ha nagyon erősködnék"? Ha valaki a barátod, akkor nem menne bele ebbe. Egyébként nem hogy közelebb kerülnétek egymáshoz, inkább eltávolodnátok!

2. Ez a nő nem szeret téged igazán. Ha szeretne, akkor nem akarna más férfival lefeküdni. Pláne nem a legjobb barátoddal.

3. Ha belemész, és hagyod ezt az egészet, mindkettő téged fog baleknak nézni, még ha nem is mondják majd ki. De hidd el, egy idő után még a fejedhez is fogják vágni.

4. Ha egyszer megtörténik.. többször is meg fog történni.

2009. okt. 6. 21:46
 39/51 anonim ***** válasza:
76%

21:46-nak

Elnézést, hogy a csapos közbeszól, de

1.) van egy mondás: "Pénzben, szerelemben nincs barátság". Szex-szel zsarolni a férjünk barátját, bizony bizarr dolog, de a kérdező szavaiból azt olvasom ki, hogy ez az ára annak, hogy fiatal barátunk az eddigi módon tudja tartani a barátságot és a feleség ne álljon közéjük. Barátság kibírt már szerelmi háromszöget, de melyik? Mikor.

2.) Ha már egy asszony ilyesmire vetemedik, akkor a másik az tényleg egy régi ismerős legyen.

3.) Az, hogy belaknak fogják nézni, könyen meglehet, de az, hogy azt vágják a fejéhez, hogy megengedte vagy, hogy részese volt, az bizony nagy pofátlanság lenne!

4.) Ha egyszer megtörténik.. többször is meg fog történni. - Ezzel viszont maradéktalanul egyetértek, de

nyilván benne van a már többször megkevert pakliban.

2009. okt. 6. 23:12
 40/51 anonim ***** válasza:
56%

Engem apámhoz ítélt a bíróság. Ha megemlíted, hogy az asszony összefeküdt azzal a barátoddal, nyert ügyed lenne.

Egy ilyen kijelentés után meg én úgy vágnám ki az asszonyt, mint macskát...

2009. okt. 6. 23:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!