Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lenne a kevésbé rossz megoldás? Hármasban vagy édes-kettesben?
Elkerülhetetlen, hogy a 25 éves feleségem lefeküdjön velünk egykorú barátommal. Nem lecserélni akar, kíváncsi a fiúra és úgy érzi, nem hagyhatja ki. Beletörődtem, elfogadtam, de annyiban bonyolítja a dolgot, hogy mindezt egy hármas szex partiban kívánja megtenni, mert szerinte az becsületesebb megoldás, mint a hagyományos megcsalás. Én meg úgy érzem, hogy ha az idegen férfi belekerül(t) a képbe, teljesen mindegy, hogy hármasban vagy édes kettesben történik meg, ahogyan ’minden más rendes asszony’ ’csalja’ az ’urát’. Továbbá félek is. Azt már lerendeztem magamban, hogy odaadja magát a barátomnak, de hogy még tanúja is legyek! Ráadásul úgy veszem ki a feleségem szavaiból, hogy a lényeg a barátom beavatása lesz, én inkább passzív szemlélője lehetek, esetleg be is szállhatok.
A barátomat nem hibáztatom, nem Ő kezdett ki az asszonnyal. Ha nagyon erősködnék, Ő akár vissza is utasítaná a felkérést, de az ahhoz vezetne, hogy a feleségem nem szívesen látná, és csak ’titokba’ tarthatnám a barátommal a kapcsolatot. És ha már új férfit hoz az asszony az ágyba, az tényleg legyen a gyerekkori barátom
Mindez nagyon bizarr, de lányok mondják, hogy ilyen esetben a ’megcsalt’ férjnek az a jobb, ha Ő is jelen van, mert akkor nem fáj annyira a feleség ’hűtlensége’.
Kinek mi a véleménye?
- Erről a megállapításról.
- Melyik lenne a kevésbé rossz megoldás?
-Igaz az, hogy ez közelebb hozna bennünket a barátommal?
De ráértek mind a ketten! (Én sajtófigyelő vagyok, és 'hivatalból' véletlen szerűen ilyen fórumokba is beletekintek.)
Fiatal barátunknak van egy problémája (Magam is arra hajlok, hogy kamu, de a mai világban minden lehetséges.), amire nem kapott választ. Tőlem sem fog, mert nem volna illdomos.
Abban igaza van, hogy felettébb inkorrekt dolog volt a kettőtök magánlevelezését idézni, de ez valóban mindent elárul Rólad.
Véleményem szerint a 'dolog' erkölcsi részét egy másik fórumon - például privát levelezésben - kellene megvitatni.
hello.
Én a te helyedbe megbeszélném a feleségemmel h kivel akar együtt lenni és ha nem téged akar v már nem szeret akkor nem kell erőltetni a dolgot.de ha téged akkor ne is gondoljon ilyenre h másik pasival lefekszik.én ezt mondanám neki.
Ha ez a kérdés komoly, és tényleg elkerülhetetlen, akkor tényleg történjen meg. Legalább mindhárman (Főleg Te) túlesztek rajta. De hogyan lehetne tanácsot adni.
- Az, hogy engedd meg, és hagy Őket kettesben, az - a történések szempontjából - valahogyan 'kultúráltabb' megoldásnak tűnik. Attól még nem lesz megtörtént, és fájni sem fog kevésbé. Ráadásul lehet, hogy éppen a résztvevők nyomják Rád a bélyege, ogy átengedted a szerelmedet, a feleségedet.
- Résztvenni hármas szexben úgymond "elég népszerű időtöltés lett", de végignézni, hogy a feleségünk, szerelmünk egy másik férfival van - függetlenül attól, hogy az első alkalommal csak passzív szemlélője lehetsz vagy be is vonnak harmadiknak - még az 'átengedésnél' is bizarabb dolog. Igaz, az egy olyan szituáció, amit a feleség nem tagadhat le.
Bizonyára nem vagy happy, hogy ilyen asszont fogtál ki, de ha mégis dönteni kell vagy tanácsot adni, 51:49 arányban a hármasban-ra szavazok.
hát igen hülye vagy ha belemész... amúgy meg ha már felhozta akkor lehet az összes barátodon végigmenne... mindet végignéznéd?? a kettő közül egyiket se válaszd... csapj az asztalra és vagy veled vagy nélküled... ezen gondolkodni sem lenne szabad....
... hogy mik vannak?!...
1. Az ilyen barát, NEM BARÁT! Mi az, hogy "ha nagyon erősködnék"? Ha valaki a barátod, akkor nem menne bele ebbe. Egyébként nem hogy közelebb kerülnétek egymáshoz, inkább eltávolodnátok!
2. Ez a nő nem szeret téged igazán. Ha szeretne, akkor nem akarna más férfival lefeküdni. Pláne nem a legjobb barátoddal.
3. Ha belemész, és hagyod ezt az egészet, mindkettő téged fog baleknak nézni, még ha nem is mondják majd ki. De hidd el, egy idő után még a fejedhez is fogják vágni.
4. Ha egyszer megtörténik.. többször is meg fog történni.
21:46-nak
Elnézést, hogy a csapos közbeszól, de
1.) van egy mondás: "Pénzben, szerelemben nincs barátság". Szex-szel zsarolni a férjünk barátját, bizony bizarr dolog, de a kérdező szavaiból azt olvasom ki, hogy ez az ára annak, hogy fiatal barátunk az eddigi módon tudja tartani a barátságot és a feleség ne álljon közéjük. Barátság kibírt már szerelmi háromszöget, de melyik? Mikor.
2.) Ha már egy asszony ilyesmire vetemedik, akkor a másik az tényleg egy régi ismerős legyen.
3.) Az, hogy belaknak fogják nézni, könyen meglehet, de az, hogy azt vágják a fejéhez, hogy megengedte vagy, hogy részese volt, az bizony nagy pofátlanság lenne!
4.) Ha egyszer megtörténik.. többször is meg fog történni. - Ezzel viszont maradéktalanul egyetértek, de
nyilván benne van a már többször megkevert pakliban.
Engem apámhoz ítélt a bíróság. Ha megemlíted, hogy az asszony összefeküdt azzal a barátoddal, nyert ügyed lenne.
Egy ilyen kijelentés után meg én úgy vágnám ki az asszonyt, mint macskát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!