Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik lenne a kevésbé rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lenne a kevésbé rossz megoldás? Hármasban vagy édes-kettesben?

Figyelt kérdés

Elkerülhetetlen, hogy a 25 éves feleségem lefeküdjön velünk egykorú barátommal. Nem lecserélni akar, kíváncsi a fiúra és úgy érzi, nem hagyhatja ki. Beletörődtem, elfogadtam, de annyiban bonyolítja a dolgot, hogy mindezt egy hármas szex partiban kívánja megtenni, mert szerinte az becsületesebb megoldás, mint a hagyományos megcsalás. Én meg úgy érzem, hogy ha az idegen férfi belekerül(t) a képbe, teljesen mindegy, hogy hármasban vagy édes kettesben történik meg, ahogyan ’minden más rendes asszony’ ’csalja’ az ’urát’. Továbbá félek is. Azt már lerendeztem magamban, hogy odaadja magát a barátomnak, de hogy még tanúja is legyek! Ráadásul úgy veszem ki a feleségem szavaiból, hogy a lényeg a barátom beavatása lesz, én inkább passzív szemlélője lehetek, esetleg be is szállhatok.

A barátomat nem hibáztatom, nem Ő kezdett ki az asszonnyal. Ha nagyon erősködnék, Ő akár vissza is utasítaná a felkérést, de az ahhoz vezetne, hogy a feleségem nem szívesen látná, és csak ’titokba’ tarthatnám a barátommal a kapcsolatot. És ha már új férfit hoz az asszony az ágyba, az tényleg legyen a gyerekkori barátom

Mindez nagyon bizarr, de lányok mondják, hogy ilyen esetben a ’megcsalt’ férjnek az a jobb, ha Ő is jelen van, mert akkor nem fáj annyira a feleség ’hűtlensége’.

Kinek mi a véleménye?

- Erről a megállapításról.

- Melyik lenne a kevésbé rossz megoldás?

-Igaz az, hogy ez közelebb hozna bennünket a barátommal?

2009. okt. 1. 12:27
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
Szerintem, Te egyszerűen irigykedsz.
2010. ápr. 20. 16:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!