Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kipróbáltuk hármasban is,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kipróbáltuk hármasban is, azóta a párom állandóan felhozza, hogy jó lenne újra, én viszont nem akarom?

Figyelt kérdés

Pár hete párommal kipróbáltuk hármasban is a szexet. Leginkább a párom vágyott rá, ő vetette fel magát az ötletet is, hogy lenne-e kedvem hozzá, de bennem is volt egy kis kíváncsiság, ezért igent mondtam. A harmadik fél egy lány ismerősünk volt a közös baráti körünkből.

Végül is jó volt, de nekem bőven elég volt az az egy alkalom is... rájöttem, hogy a lányokhoz nem vonzódom "úgy", ezért nem is szeretnék több ilyen együttlétet, a párom viszont nagyon jól érezte magát, és azóta állandóan azzal nyaggat, hogy mikor lesz a következő alkalom. Megmondtam neki, hogy én nem vágyom rá, nekem elég volt ez az egy, kipróbáltam, de nem jött be annyira, hogy rendszeresítsem is a dolgot... a párom látszólag ezt el is fogadja, mégis látom rajta, hogy rosszul esik neki, és sokszor durcás lesz miatta, mikor elutasító választ adok a kérésére.

Legutóbb arra értem haza, hogy az a lány, akit a múltkor bevettünk harmadiknak, már ott volt nálunk a nappaliban, és a párommal együtt tervezgették, hogy jövő hétvégén megint "összejönnénk" egy menetre. Engem nagyon bántott, hogy nélkülem kezdték megszervezni, mikor világosan megmondtam, hogy nem akarok több ilyet. Szeretem a páromat és nem akarom őt elveszíteni, de hogy értessem meg vele, hogy nekem ez az "édes hármas" nem jön be?

Mit tegyek ebben a helyzetben?

A szakítás NEM opció, kérlek, ilyen tanácsot ne adjatok, hogy hagyjam ott. 5 éve vagyunk együtt, és eddig sosem volt semmiféle gondunk. Biztos ezt is meg fogjuk tudni oldani, csak kell hozzá egy kis segítség! Legyetek szívesek más tanácsot adni, mint a szakítás!

Köszönöm szépen!

2011. jún. 29. 21:32
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a tanácsokat! :)

Megfogadtam, amit írtatok, és tegnap éjjel felvetettem a páromnak, hogy rendben van, részemről mehet egy újabb hármas menet, de ezúttal srác legyen a harmadik fél.

Nem igazán tetszett neki, eléggé húzta a száját, és kérdezte, hogy mi a baj a lánnyal. Mondtam, hogy semmi, de szeretném kipróbálni, hogy milyen 2 férfival együtt lenni, és hogy ragaszkodom ehhez, szóval ha hármast akar, csak így vagyok hajlandó. Azt mondta, még gondolkozik rajta, de nem lelkesedett különösebben, és azóta nem is hozta szóba a dolgot. Szerintem be fog válni az ötletetek! :)

Még egyszer nagyon szépen köszönöm Nektek a segítséget! :)

2011. jún. 30. 10:58
 12/23 A kérdező kommentje:

Újra nyaggat vele... :S

Nem volt hatásos hosszútávon a dolog, pedig mondtam neki, hogy csak férfi lehet a 3. Ő húzza a száját, de azt mondja, hogyha most az egyszer belemegy a kedvemért, hogy most pasi legyen, akkor utána én is egyezzem bele, hogy megint egy lánnyal legyünk együtt hármasban... :S

Mit tegyek most? Már nem hat a "férfis fenyegetés" sem.

2011. júl. 12. 13:03
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

segithetek

a fiukat szeretem

egesz ido alatt csak ot fogom kenyeztetni

hidd el tobbet nem fog a 3 vagyni

2011. júl. 12. 13:22
 14/23 anonim ***** válasza:
Én ki készülnék!! Mert te már megszokott vagy .A csajt meg buzgón kivánja!!Jobban mint téged.Pasik..
2011. júl. 12. 13:24
 15/23 anonim ***** válasza:

Sajnos ebben az a rossz, h ha nem engedsz a kérésének akkor nagy az esély rá h a hátad mögött teszi meg. Ha igazán szeretne nem vágyna más nőre. 1 alkalmat rá lehet fogni a kiváncsiságra, de az h azóta is ezzel nyaggat és nem érti meg h Te nem szeretnéd...ezt már nem. Én is a pasis megoldást javasoltam volna, de úgy látszik max akkor engedi h ha utána kap nőt cserébe. Nekem ez úgy jönne le, h enged neked EGYSZER, de utána már nem fog. Nem irigyellek....Mi is beszélgettünk a párommal erről, persze h ő is kiváncsi h milyen lenne, de a tudat h nem csak nő lehet 3. hanem pasi is, már elég neki h ne is akarja, mert a gondolat is sok neki h engem más pasi pakolgat a szeme láttára....

Majd írd meg h mi lett a vége mert tényleg érdekel:) Sok szerencsét és csak okosan:)

2011. júl. 12. 13:28
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Válszeg vonzódik a csajhoz..S mivel téged sem akar dobni inkább bele megy a 2 pasi 1 csaj felállásba csak ismét kavarhasson a csajjal...Szerintem küld el a jó édes anyukájába és mond meg neki h te soha többé nem leszel 2 csaj+1 pasi felállásban..Így ő is tisztában lesz a határokkal..Nekem mondana ilyet már páros lábbal repült volna..Hiába ide vagy oda 5 év..Mert ha szeret tényleg szeret akk nem erőltetné ennyire
2011. júl. 12. 13:28
 17/23 anonim ***** válasza:
így van beindult a másik lányra ez biztos
2011. júl. 12. 13:45
 18/23 anonim ***** válasza:
Ha csávó lesz a 3. bérelj egy meleg prostit! aki jól seggbe rakja! tuti elmegy a kedve a hasonlóktól :D
2011. júl. 12. 13:59
 19/23 anonim ***** válasza:
18%

Már megint ez a meginghatatlan erkölcscsőszök gyülekezete.

Helyedben inkább benne lennék az édeshármasban, mint hogy a legközelebbi alkalomnál kihagyjanak belőle!

2011. júl. 12. 14:13
 20/23 Szvetee ***** válasza:
Szerintem pezsdítsd fel a kettőtök szexuális életét valamivel. Mivel már nyilvánvaló, hogy baromi bunkó módon rá van izgulva a másik csajra, találj ki valami olyan "programot", amitől rájön, hogy nem kell neki más, csakis Te. Valami nyilván hiányzik neki a szexből, amit tőled nem kap meg. Szóval figyeld ki, hogy mi az és adj neki! Hajrá!
2011. júl. 12. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!