Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbáltuk hármasban is, azóta a párom állandóan felhozza, hogy jó lenne újra, én viszont nem akarom?
Pár hete párommal kipróbáltuk hármasban is a szexet. Leginkább a párom vágyott rá, ő vetette fel magát az ötletet is, hogy lenne-e kedvem hozzá, de bennem is volt egy kis kíváncsiság, ezért igent mondtam. A harmadik fél egy lány ismerősünk volt a közös baráti körünkből.
Végül is jó volt, de nekem bőven elég volt az az egy alkalom is... rájöttem, hogy a lányokhoz nem vonzódom "úgy", ezért nem is szeretnék több ilyen együttlétet, a párom viszont nagyon jól érezte magát, és azóta állandóan azzal nyaggat, hogy mikor lesz a következő alkalom. Megmondtam neki, hogy én nem vágyom rá, nekem elég volt ez az egy, kipróbáltam, de nem jött be annyira, hogy rendszeresítsem is a dolgot... a párom látszólag ezt el is fogadja, mégis látom rajta, hogy rosszul esik neki, és sokszor durcás lesz miatta, mikor elutasító választ adok a kérésére.
Legutóbb arra értem haza, hogy az a lány, akit a múltkor bevettünk harmadiknak, már ott volt nálunk a nappaliban, és a párommal együtt tervezgették, hogy jövő hétvégén megint "összejönnénk" egy menetre. Engem nagyon bántott, hogy nélkülem kezdték megszervezni, mikor világosan megmondtam, hogy nem akarok több ilyet. Szeretem a páromat és nem akarom őt elveszíteni, de hogy értessem meg vele, hogy nekem ez az "édes hármas" nem jön be?
Mit tegyek ebben a helyzetben?
A szakítás NEM opció, kérlek, ilyen tanácsot ne adjatok, hogy hagyjam ott. 5 éve vagyunk együtt, és eddig sosem volt semmiféle gondunk. Biztos ezt is meg fogjuk tudni oldani, csak kell hozzá egy kis segítség! Legyetek szívesek más tanácsot adni, mint a szakítás!
Köszönöm szépen!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a tanácsokat! :)
Megfogadtam, amit írtatok, és tegnap éjjel felvetettem a páromnak, hogy rendben van, részemről mehet egy újabb hármas menet, de ezúttal srác legyen a harmadik fél.
Nem igazán tetszett neki, eléggé húzta a száját, és kérdezte, hogy mi a baj a lánnyal. Mondtam, hogy semmi, de szeretném kipróbálni, hogy milyen 2 férfival együtt lenni, és hogy ragaszkodom ehhez, szóval ha hármast akar, csak így vagyok hajlandó. Azt mondta, még gondolkozik rajta, de nem lelkesedett különösebben, és azóta nem is hozta szóba a dolgot. Szerintem be fog válni az ötletetek! :)
Még egyszer nagyon szépen köszönöm Nektek a segítséget! :)
Újra nyaggat vele... :S
Nem volt hatásos hosszútávon a dolog, pedig mondtam neki, hogy csak férfi lehet a 3. Ő húzza a száját, de azt mondja, hogyha most az egyszer belemegy a kedvemért, hogy most pasi legyen, akkor utána én is egyezzem bele, hogy megint egy lánnyal legyünk együtt hármasban... :S
Mit tegyek most? Már nem hat a "férfis fenyegetés" sem.
segithetek
a fiukat szeretem
egesz ido alatt csak ot fogom kenyeztetni
hidd el tobbet nem fog a 3 vagyni
Sajnos ebben az a rossz, h ha nem engedsz a kérésének akkor nagy az esély rá h a hátad mögött teszi meg. Ha igazán szeretne nem vágyna más nőre. 1 alkalmat rá lehet fogni a kiváncsiságra, de az h azóta is ezzel nyaggat és nem érti meg h Te nem szeretnéd...ezt már nem. Én is a pasis megoldást javasoltam volna, de úgy látszik max akkor engedi h ha utána kap nőt cserébe. Nekem ez úgy jönne le, h enged neked EGYSZER, de utána már nem fog. Nem irigyellek....Mi is beszélgettünk a párommal erről, persze h ő is kiváncsi h milyen lenne, de a tudat h nem csak nő lehet 3. hanem pasi is, már elég neki h ne is akarja, mert a gondolat is sok neki h engem más pasi pakolgat a szeme láttára....
Majd írd meg h mi lett a vége mert tényleg érdekel:) Sok szerencsét és csak okosan:)
Már megint ez a meginghatatlan erkölcscsőszök gyülekezete.
Helyedben inkább benne lennék az édeshármasban, mint hogy a legközelebbi alkalomnál kihagyjanak belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!