Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjem! Nem bántam meg, de lelkiismeret furdalásom van, mit tegyek!?

Figyelt kérdés

8évvel ezelött megismertem egy fiút. 10évvel idősebb, mint én. Nekem Ő volt az első. Nagyon szerettem, de vége lett(Elég csúnyán) 4éve megismertem a férjemet, akit szeretek. 8hónapja vagyunk házasok.

Előbukkant most ez a fiú, akivel 8éve voltam. Lefeküdtem vele...nem bántam meg, de nagyon félek, hogy lebukom...

Ezt a srácot sosem tudtam elfelejteni, és a 8év alatt szinte nem volt olyan nap, hogy ne gondoltam volna rá...

Nem tudom mit tegyek...

A férjemmel van egy 4hós közös babánk.

Egyik férfibe sem vagyok szerelmes...

2009. márc. 26. 13:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig mindent de gondolom hasonlót elöttem is írtak már.

Képes voltál valakihez hozzámenni feleségül és egy kisgyereket szülni neki, amikor nemcsak hogy nem szereted, de még máshoz is vonzódsz miközben/mióta vele vagy? Sajnálom a "férjedet", de legjobban a gyereket. Hogy volt képed ilyesmit tenni? Nem tanítottak meg fiatal korodban a szüleid az erkölcsre, a felelősségtudatra??

Tévedés, hogy a mai fiatalok (13-14 évesek) felelőtlenek, Az olyan szégyenteljes nők vétenek a házasság szent köteléke ellen mint Te! 4 Hónapos a gyerek...nem gondoltál rá miközben mással kamatyoltál? vagy a férjedre? És megsem bántad? Te nem érdemelsz meg egy férfit sem, sőt családot sem. Más örül ha gyereket vállalhat Te meg ilyeneket teszel...valószínüleg idősebb vagy nálam, de én mégis szánalmasnak és felelötlennek tartalak. A legjobb az lenne ha elmondanád a férjednek. Tudod ha eddig nem tanultad meg majd én fiatal fejjel elmondom Neked: Az ember felelősséggel tartozik a tetteiért.

Szőrnyű, hogy ilyen emberek is vannak....

22/f

2009. márc. 26. 15:48
 22/31 A kérdező kommentje:
22éves vagyok, kedves utolsó válaszoló!!!Gondolom az utolsó hozzászólásomat nem olvastad, hogy miért tettem...
2009. márc. 26. 16:13
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem lelkiismeret-furdalásod van, hanem félsz, hogy lebuksz és két klotyó csésze között beleülsz a wcpumpába.
2009. márc. 26. 18:15
 24/31 anonim ***** válasza:
66%
Remélem lebuksz.Megérdemled.
2009. márc. 26. 19:55
 25/31 anonim ***** válasza:
66%
Kár, hogy nem ismerem a férjed, szívesen elmondanám neki mit tettél.
2009. márc. 27. 01:54
 26/31 A kérdező kommentje:

Hát mocskolódni azt tudtok....remélem soha nem kerültök ilyen helyzetbe.... nem arra voltam kíváncsi, hogy hogy megy a piszkoskodás, hanem hogy adjatok tanácsot.

Köszönöm azoknak, akik értelmesen is tudtak válaszolni...

2009. márc. 27. 13:52
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az a piszok dolog amit csináltál...Nyugodtan tükörbe tudsz nézni?Mert ha igen akkor nincs lelkiismereted.
2009. márc. 27. 16:07
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
És ha elmondanád a férjednek, hogy nem érzed nőnek magadnak mellette? Hogy észre sem veszi, milyen változásokon mentél keresztül? Hogy attól, hogy gyerek van, még kívánod a szexet és szükséged lenne rá? Tudod mi a szánalmas? Az, hogy te is a könnyebbik utat választottad, mint rengeteg más nő és pasi...Megcsaltad, ahelyett, hogy leültetek volna megbeszélni a dolgokat...Na ez már probléma...Holott lehet, hogy egy őszinte beszélgetés elég lenne a probléma megoldására...
2009. márc. 27. 16:37
 29/31 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!!!Az a baj, hogy vele nem lehet ilyenről beszélni...mikor feldobtam, hogy lefogyok, azért, hogy jobban nézzek ki azt mondta, MINEK??? És itt a téma le volt zárva. Hidd el nekem, ha lenne más megoldás, azt válaszottam volna. Nem vagyok szánalmas, hidd el, csak nehéz egy olyan férfi mellett élni, aki semmibe veszi azt, hogy miatta szeretnék csinosabb lenni, hogy a házasságunk rendbe jöjjön. Nem védeni akarom magam, de tényleg fáj az, hogy átnéz rajtam, mint egy nagy nullán...

Szeretem őt, de nem vagyok szerelmes....és nem akarom elveszíteni, de ha így folytatja, nem tudom mi lesz velünk....

2009. márc. 27. 16:46
 30/31 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekled, az azt jelenti, nem is szeret...
2009. márc. 27. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!