Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjem! Nem bántam meg, de lelkiismeret furdalásom van, mit tegyek!?

Figyelt kérdés

8évvel ezelött megismertem egy fiút. 10évvel idősebb, mint én. Nekem Ő volt az első. Nagyon szerettem, de vége lett(Elég csúnyán) 4éve megismertem a férjemet, akit szeretek. 8hónapja vagyunk házasok.

Előbukkant most ez a fiú, akivel 8éve voltam. Lefeküdtem vele...nem bántam meg, de nagyon félek, hogy lebukom...

Ezt a srácot sosem tudtam elfelejteni, és a 8év alatt szinte nem volt olyan nap, hogy ne gondoltam volna rá...

Nem tudom mit tegyek...

A férjemmel van egy 4hós közös babánk.

Egyik férfibe sem vagyok szerelmes...

2009. márc. 26. 13:25
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
85%
Gratula, már 8 hónap után megcsaltad, ráadásul közös gyerek is van... :S Remélem kiderül és talál jobb párt magának... Te meg majd felnősz 1x egy komoly kapcsolathoz...
2009. márc. 26. 13:29
 2/31 anonim ***** válasza:
93%
Én csak azt az egyet nem értem, ha nem szereted a férjed, mért voltál vele 4 évig, mért mentél hozzá és mért szültél neki gyereket? Ha meg abba a másik pasiba sem vagy szerelmes állításod szerint, akkor mi az okat annak hogy 8 év alatt nem tudtad kiverni a fejedből és szinte minden nap eszedbe jutott. Ez így nem jó, mert nem vagy akkor teljesen boldog ebben a házasságban, de most már kilépni is nehéz lenne ebből a kapcsolatból, hisz már ott van a baba is...nehéz helyzet, nehéz tanácsot adni is, de ha már szerelem nélkül bevállaltál egy házasságot és egy babát is, akkor most már ne tedd kockára ezt az egészet egy 8 éves történet miatt...
2009. márc. 26. 13:29
 3/31 anonim ***** válasza:
90%

na ezért nem értem az embereket minek házasodnak össze a mai világban tök felesleges egy év együttlét és két tanú kell és ugyanazokat a jogokat meg lehet kapni mint a házassággal...a megcsalás meg minden hosszú kapcsolatban benne van főleg fiatalon...

én nem kívánok neked rosszat de ezt a helyzetet csak magadnak köszönheted...miért nem gondolsz a kicsire ennyi eszed csak lehetne...na mindegy ne tudom milyen temperamentumos a férjed és ha a fiú nem jelentett semmit ne mondd el és próbálj a kicsire gondolni nem jó az ha egyedülálló szülő neveli fel én már csak tudom azt milyen apa nélkül felnőni...de a döntés rajtad áll

2009. márc. 26. 13:35
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Kamukérdés!!!

Ébredjetek már fel!

Ha nem bánta meg, miért van lelkifurdalása??? Üti egymást a kettő! Legalább figyelj oda, ha hantázol!!! Pff!

2009. márc. 26. 13:45
 5/31 anonim ***** válasza:
32%

Semmit ne csinálj És főleg ne áruld el szexelj a férjeddel is rendszeresen tovább és csak nagyon ritkán csald meg ezután max 2 havonta

de azért a férjed hogy nehanyagold el öt

szexuálisan

2009. márc. 26. 13:48
 6/31 A kérdező kommentje:

Nem kamu kérdés...miért nem férhet össze az, hogy lelkiismeret furdalásom van, de nem bántam meg?? Nem a sex miatt van lelkiismeret furdalásom...

Köszönöm az eddigi tanácsokat. Nem akarom elveszíteni a férjemet, hisz valamiért hozzámentem, még ha nem is vagyok belé szerelmes...

2009. márc. 26. 13:50
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
a lelkiismeretfurdalás azt jelenti, hogy valami rosszat tettél, és megbántad. ha nem bánod a történteket, akkor lelkiismeretfurdalásod sem lehet.
2009. márc. 26. 13:58
 8/31 anonim válasza:
71%
az h lelkiismeret furdalása van és h nem bánta meg naon is összeillik.foglalkozz ugyanúgy a férjeddel ahogy előbb írta vki,de sztem azé állj le és ne csald emg többször mer az egyik legocsmányabb dolog
2009. márc. 26. 14:02
 9/31 A kérdező kommentje:
Pedig képzeld, nem bántam meg egyáltalán, csak a férjem felé érzem a lelkiismeret furdalást, hogy ezt tettem vele... DE HANGSÚLYOZOM, NEM BÁNTAM MEG!!!!!
2009. márc. 26. 14:02
 10/31 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!!!Köszönöm szépen a tanácsodat. Nem teszem meg többet, nem is állt szándékomban..ez egy hírtelen jött dolog volt...nem gondolkodtam, és ez lett a vége...
2009. márc. 26. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!