Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjem! Nem bántam meg, de lelkiismeret furdalásom van, mit tegyek!?
8évvel ezelött megismertem egy fiút. 10évvel idősebb, mint én. Nekem Ő volt az első. Nagyon szerettem, de vége lett(Elég csúnyán) 4éve megismertem a férjemet, akit szeretek. 8hónapja vagyunk házasok.
Előbukkant most ez a fiú, akivel 8éve voltam. Lefeküdtem vele...nem bántam meg, de nagyon félek, hogy lebukom...
Ezt a srácot sosem tudtam elfelejteni, és a 8év alatt szinte nem volt olyan nap, hogy ne gondoltam volna rá...
Nem tudom mit tegyek...
A férjemmel van egy 4hós közös babánk.
Egyik férfibe sem vagyok szerelmes...
Sok válasz érkezett,én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy mit szeretnél tenni? Egyik kérdésed az, hogy mit tegyél....
Talán át kellene gondolnod, hogy szereted-e még a férjed, és miért csaltad meg. Biztosan ennek is megvan az oka, melyet csak te tudsz. Nem vagy egyik férfiba sem szerelmes..
Ha most megcsaltad a férjed, szerintem meg fogod tenni legközelebb is,talán valaki mással. Tisztázd le magadban, hogy mi nem tetszik a párodban, házasságotokban, és azokat próbáljátok rendbe tenni. Persze, ha rendbe akarod hozni,mert ha nem, akkor az egy másik gondolatmenet...
nem bántad meg az éjszakát mert kalandos volt? lehet, hogy félsz az elkötelezettségtől, megijedtél, hogy nincs visszaút, férjed és gyereked van. Pedig akármit is szeretnél csinálni az életeddel, ezek a legfontosabb dolgok. Nem csupán férjed van és egy gyereked, hanem családod van. És ittentől fogva számíthatsz te rájuk, ők rád és biztonságot jelentetek egymásnak.
Ha nem is vagy szerelmes a férjedbe, gondolom becsülöd és tiszteled őt és valamennyire nyilván szereted is. Ezért érzed rosszul magad. én úgy gondolom, ha valóvab tiszteljük a másikat és érzéseit, el kell mondanunk azt, hogy mi történt. Csak rosszabbul fogod érezni magad, ha továbbra is elhallgatod a dolgot. Arra gondolj, hogy te mit éreznél az ő helyében és mit várnál el. Valószínűleg te is az őszinteséget.
Gondolom a baba veletlenul jott hozzatok, talan meg egy kicsit szabadabban akartal elni.
Hat nem jo amit tettel, de mar megtortent. Hiszen nemreg szultel megcsak.
Probald meg elfelejteni a masik pasidat, es elj egy normalis csaladanyakent, ne pedig ku..vakent!
Ha kiderul a dolog, mert maskor is megcsalod a ferjedet, ne csodalkozz majd ha elvalik toled, es te egyedulallokent nevelheted a babatokat fel! Hidd el nem lesz konnyu, ugyhogy inkabb gondolkozz mielott cselekedsz!
ez volt az első eset, és nem fordul elő többet...Nem mondtam én ilyet, hogy nem szeretem, csak nem vagyok belé szerelmes.
A babát akartuk mindketten, és nem is volt semmi gond..csak a szülés óta megváltozott minden. Tudom, nem vagyok a régi, mert még 10kg plussz van rajtam, de azon dolgozok, hogy leadjam... Nem öltözködöm topisan, hetente járok fodrászhoz, hogy jól nézzek ki. Ha megyünk valahová, csinosan öltözök, hogy ne nézzék le miattam...de ő mindezeket nem veszi figyelembe...
Terhességem alatt sem voltunk együtt, a 9hónap alatt talán 3*, és mióta szültem, talán 10szer...
Ez bánt, hogy nem veszi észre rajtam, mennyit szenvedek miatta.
Ez a másik fiú meg figyelmes, észreveszi, ha új a frizurám, ha új ruhát veszek fel...
Ahogy elolvastam a kérdést, saját magamat látom kb 10 év múlva.
Én még csak 23 vagyok, és volt egy nagyon nagy szerelmem , mi is csúnyán váltunk el. Azóta sincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá. Mivel ugye nem lehet köztünk semmmi (barátnője van) én is új kapcsolatban élek,de az emléke élénken él. A te helyzeted a rémálmom, hogy egyszer férjhez megyek és ha ez a srác felbukkan nem fogok ellenállni neki.
megértelek.. de nagyon nehéz a helyzeted... a korrektség azt diktálja, hogy bevalld, de a baba miatt én sem tenném. Próbáld meg elkönyvelni magadban, mint a régi kapcsolat lezárása és koncentrálj teljes erővel a férejedre. Habár abban igaza van az előttem szóloknak, hogy ha nem voltál a férjedbe szerelmes nem kapkodtad el ezt kicsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!