Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerezzek pasit gyorsan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek pasit gyorsan? 13/L

Figyelt kérdés

1kis leirás rólam:

külső:szőke hosszu hajam van,kék szem,emós kissé,sovány,

nem festem magam,csak szemcerka,körömlakk,szájfény és szempillaspirál

belső:emó,egoista XD,önsajnáló néha stb

gazdag is vok

ojan pasi kéne aki rendes,izmos kissé és emós külsejü

és csak kék szemü XD am bármiben bennevok csak hejes legyen :P

2011. jún. 27. 16:10
 71/123 A kérdező kommentje:
engem senki nemtud megnevelni,visszaütök:P de mind1 örülök h jól szórakoztok! :P
2011. jún. 27. 17:02
 72/123 anonim ***** válasza:
100%
hát tudod egy ilyen oldalon könnyű ugatni:DD képzeld, nekem is van egy villám amerikában, lehet szomszédok leszünk XDD ja és én 11 éves vok már 15 pasim volt leköröztelek :PPP
 73/123 napietus ***** válasza:
100%
miért nem lehet jelenteni ezt a kis szerencsétlent? rontja itt az amúgy sem túl magas színvonalat...
 74/123 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a hülyeség akaraterővel párosul. Ékes példája vagy ennek pici lány.
2011. jún. 27. 17:03
 75/123 anonim ***** válasza:
100%

egyéniség??

jézus :D

mert a szüleidnek van pénze?

vagy mert voltál Svájcban?

vagy mert ostoba vagy?

vagy mert nem tudsz helyesen írni?

vagy?

76/123 A kérdező kommentje:
Zchürik ben voltam de nemtom h kell leirni :P nyelvtanból éppen h átmentem 3massal egyébként :P
 77/123 napietus ***** válasza:
még egyszer: Svájcban hol voltál?
 78/123 A kérdező kommentje:
najó én inkább nemirok , a 11 éves lánynak biztos csak ronda pasijai voltak :P nekem legalább hejesek de mind1... én már nemirok csak olvasok és nevetek ennyi
2011. jún. 27. 17:05
 79/123 napietus ***** válasza:
ha jártál volna ott, tudnád, hogy kell írni, ha máshonnan nem a cégtáblákról meg a címekből, reklámokból. úgy voltál te ZÜRICH-ben ahogy a nénikém Kamcsatkán :) nem baj, folytasd: hol laktál? mit láttál az ablakból?
2011. jún. 27. 17:05
 80/123 anonim ***** válasza:
100%

Ba.. meg. Most már tényleg. Minket sajnálsz?????????? Most komolyan, HÜLYE vagy????????????????? Esküszöm, csak szánni tudlak. Eddig jókat röhögtem a gyerekes védekezéseden, de azért mindennek van határa.

Adjak pénzt, ha meghal anyám? Esküszöm neked akkora verés járna, hogy két napig nem kelsz fel. Akkor talán észhez térnél. Azt hiszed attól, mert a SZÜLEID gazdagok, te vagy Mis p.csa? Hát elárulom. Te egy nagy senki vagy. Fel tudod ezt fogni? Mi parasztok (ahogy te minősíted a felnőtt, értelmes embereket, akiknek csókolommal kéne köszönnöd) legalább van eszünk, és tudjuk, milyen megdolgozni valamiért. Te ott a net előtt a luxusvillával a fenekeden egy senki vagy. Senkinek nem kívánom, de bár megtudnád, milyen amikor kihúzzák a lábad alatt a talajt, mert csődbe megy apuka jól fizető állása, és hoppp, oda a villa az apartmannal. Akkor majd mi parasztok fogunk röhögni, mert lesz életünk, még akkor is, ha kevesebb pénzünk van, mint neked. Bocs, a szüleidnek.

2011. jún. 27. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!