Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek pasit gyorsan? 13/L
1kis leirás rólam:
külső:szőke hosszu hajam van,kék szem,emós kissé,sovány,
nem festem magam,csak szemcerka,körömlakk,szájfény és szempillaspirál
belső:emó,egoista XD,önsajnáló néha stb
gazdag is vok
ojan pasi kéne aki rendes,izmos kissé és emós külsejü
és csak kék szemü XD am bármiben bennevok csak hejes legyen :P
belőled milyen felnőtt lesz b*szdmeg?
remélem hamarabb tarkónlő valaki. gusztustalan.
Atya Úristen :O
Remélem, hogy felébredsz Barbim :D
. . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`
Valahogy így...:D
15éves létemre értelmesebb vagyok mint te:D Ez már ciki,hiába vagy állítólag hűű de gazdag..P:D Na menjél és kamuzzál máshol te utolsó r*ngyó.:)
aha, hogy hívják azt a szállodát? és miért buszoztatok, ha annyi pénzetek van? és mikor is voltatok pontosan?
mondom én, nincs ott még hideg vízre se, csak így élvezkedik a kiscsaj. szegényke :)
Úgy kamu a kérdés, mint a huzat!
Bár bocs, miért is lenne az? Nem az és kész! Legalább annyira nem az, mint amennyire én most egy hónapot töltöttem a Bahamákon, jövő héten pedig a Seychelles-szigetekre megyek. De most komolyan, remélem, elhiszitek!!! :-)
A kérdésre azért válaszolva: lemész egy szórakozóhelyre, és találsz magadnak egy szekérderék emós figurát! Én személy szerint egy férfival járok, de hát te honnan is tudhatnád 13 évesen, milyen az igazi FÉRFI??? Mire megtudod, addigra kiégett rib@nc leszel, és épelméjű férfi bottal sem piszkál majd meg, max. ürítésre leszel jó.
Egyébiránt pont nem érdekel, hogy mit csinálsz, de szerintem komoly gondjaid lehetnek.
Amúgy én is remélem, hogy jelentették ezt a kérdést, meg is nézem, és ha nem, megteszem.
Ettől függetlenül a kérdés kamu!!!!!!
nem kamuzok de mind1 ojan kis turista mini busszal mentünk a száloda nevét nemtom de mutassak képet h ottvok svájcban?
és 2 gép van, 3 plazma tv 3 digi 1 honda kocsi 2 pincsi kutya 2 ház 1 be épitve és még sorolhatnám,saját fürdöszobám is van,sok minden is de ha nemhiszed el ezvan tom h csak irigykecc am meg elnéztem tavaly angliában voltam tavaly előtt voltam svájban nemvok r*ngyó -.-
nem b*sztam még sose de mind1 tul fáratt vok h irjak arra se vagytok érdemesek h viccairjak XD túl nagy az egóm :P
én legalább jól élek, nem vok boldog, nyugi hamar kinövöm ezt a korszakot :P de inkább leszek emós mint h sarki k*rwa -.-"
nektek nincs jobb dolgotok? ennyire méjre süllyettetek h 1 13 éves lánynak osszátok a lapot? XD azt remélve h megváltozik :/ jobb ha emós lecek ne szóljatok bele
ez az én életem ti elb*sztátok a sajátotokat ez az egyém XD
és egész jól alakul én legalább nem iszok nem cigizek és nem járok bulizni -.-" azokat kéne fegyelmezni én "átlagos" vok XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!