Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek pasit gyorsan? 13/L
Figyelt kérdés
1kis leirás rólam:
külső:szőke hosszu hajam van,kék szem,emós kissé,sovány,
nem festem magam,csak szemcerka,körömlakk,szájfény és szempillaspirál
belső:emó,egoista XD,önsajnáló néha stb
gazdag is vok
ojan pasi kéne aki rendes,izmos kissé és emós külsejü
és csak kék szemü XD am bármiben bennevok csak hejes legyen :P
2011. jún. 27. 16:10
31/123 A kérdező kommentje:
pff befagyott a mozzillám,na szval itt 1 kép rólam:
2011. jún. 27. 16:41
32/123 anonim válasza:
33/123 anonim válasza:
ohh naddon cukcsih vadol<3járunk?:$^^
34/123 A kérdező kommentje:
XD most leszek 14 és egyébként távkapcsolat volt,tali előtt
szakitottunk látom teccik az irásom sokmindenkinek XD
2011. jún. 27. 16:43
35/123 anonim válasza:
Hát ezen qva sok minden látszódik a fejedből, tényleg. Egyébként meg, most hiába mutogatod, hogy szép vagy. Ha így is van, belülről akkor is csak egy kis szánni való csaj vagy.
36/123 anonim válasza:
istenem, mennyi idióta csaj van...vagy inkább kislány.
37/123 anonim válasza:
"távkapcsolat volt,tali előtt szakitottunk" vagyis úgy jártatok, hogy soha nem is találkoztatok?:)
38/123 A kérdező kommentje:
XD hát ezek a válaszok nah mind1 én büszke vok magamra :P
engemet nehéz felhuzni azért nem irok ojanokat...
2011. jún. 27. 16:45
39/123 anonim válasza:
hát nem lehetsz vmi szép ha ennyit kellett photoshoppolnod a képet hogy tűrhetően nézz ki XDD ilyen képet bárki tud magáról csinálni, akár egy hosszú hajú pasi is lehetne a képen... -.-
40/123 A kérdező kommentje:
jah ugy jártunk én képeket csintam neki magamról ő meg webkamozott,de az a srác eléggé gázos volt :S
2011. jún. 27. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!