Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek pasit gyorsan? 13/L
Figyelt kérdés
1kis leirás rólam:
külső:szőke hosszu hajam van,kék szem,emós kissé,sovány,
nem festem magam,csak szemcerka,körömlakk,szájfény és szempillaspirál
belső:emó,egoista XD,önsajnáló néha stb
gazdag is vok
ojan pasi kéne aki rendes,izmos kissé és emós külsejü
és csak kék szemü XD am bármiben bennevok csak hejes legyen :P
2011. jún. 27. 16:10
121/123 anonim válasza:
o.O REMÉLEM AZÓTA VÁLTOZTÁL!?
122/123 anonim válasza:
1 az emósok rondák 2 ne legyenek nagy feltételeid mert tökéletes pasi nincs majd ha meglátsz valakit és megtetszik elkezdtek dumálni és bírod akkor összejöhettek ennyi
123/123 anonim válasza:
Először is mit akarsz te 13 évesen? Én mikor 13 éves voltam játszottam a játszótéren nem a pasikon gondolkodtam...Másik meg majd kinősz ebből az EMO szarságból.;) Az meg hogy gazdag vagy kit érdekel? Nem attól lesz pasid mert neked ilyen iphone-od van meg ilyen laptopod.-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!